Sarjanousija Wolverhampton pelaa tänään vierasottelun Manchester Cityn Etihadilla. Äkkiä ajatellen vieraille ei paljoa mahdollisuuksia antaisi, mutta tarkempi katsaus laittaa ajattelemaan uudestaan.

Kaikista niistä 14 joukkueesta, jotka valioliigataulukossa löytyvät Liverpoolin, Cityn, Tottenhamin, Chelsean, Arsenalin ja Manchester Unitedin perästä, eli niin sanotun big sixin jäljestä, on nimenomaan Wolves napsinut eniten pisteitä edellä mainituilta.

Nuno Espirito Santon suojatit ovat viimeisissä seitsemässä pelissään kärkikuusikkoa onnistuneet nappaamaan voiton kahdesti, ja pelaamaan tasan kolmeen otteeseen. Maaliero otteluista isoja vastaan näyttää joukkuelle tasan nollaa.

Toisaalta ryhmän ailahtelevaisuus on ollu melkoista: esimerkiksi heti Arsenalin vieraana napatun tasapelin jälkeen se hävisi kotonaan pohjajoukkue Huddersfieldille. 3-1 -vierasvoitto Tottenhamista sai peräänsä kotitappion Crystal Palacelle.

Kun Man City vieraili Molineuxilla elokuussa, päättyi ottelu tasalukuihin 1-1. Pep Guardiolan joukot ovat kuitenkin muutaman notkahduksen jälkeen taas osoittaneet todella vahvaa virettä, joten kova on Wolvesin suoritus, jos se kello 22 Suomen aikaa alkavasta ottelusta saa pisteenkin.