Liverpoolin entinen kapteeni Steven Gerrard paljastaa seuran verkkosivuilla, että hän on ikävöinyt ex-joukkuekaveriaan Xabi Alonsoa.

Entiset keskikenttäpelaajat ovat olleet hyviä kavereita vuodesta 2004 lähtien. He pääsevät pelaamaan yhdessä, kun Liverpoolin ja Bayern Münchenin legendajoukkueet kohtaavat ensi lauantaina pelattavassa hyväntekeväisyysottelussa.

– Xabi on maailmanluokan pelaaja ja myös ihmisenä huippuluokkaa. Olen kaivannut Xabin lähellä päivittäin olemista. Rakastin hänen kanssaan työskentelemistä ja hänen rinnallaan pelaamista, Gerrard sanoo.

– Siitä ei ole kovin kauan, kun tapasin hänet. Hän oli hyvässä vireessä ja hyväntuulinen. Hän on pitänyt itsensä hyvässä kunnossa peliä varten. Odotan innolla pelaamista hänen rinnallaan isossa pelissä Anfieldilla, toivottavasti täyden katsomon edessä.

Gerrardin mukaan Alonso saattaa olla paras keskikenttäpelaaja, jonka kanssa hän on pelannut. Hän ei kuitenkaan halua julistaa sitä julkisesti, koska se olisi epäkunnioittavaa Dietmar Hamannin, Gary McAllisterin, Danny Murphyn ja Javier Mascheranon kaltaisia pelaajia kohtaan.

– Xabi kuuluu ehdottomasti kärkijoukkoon, eikä ainoastaan niihin pelaajiin, joita minä olen kohdannut, vaan maailman parhaimpien pelaajien joukkoon.