Manchester United tiedotti torstaina, että Zlatan Ibrahimovicin ura seurassa on päättynyt. Ruotsalaisen supertähden uskotaan jatkavan uraansa seuraavaksi Pohjois-Amerikan MLS:ssä. Uusi seura on oletettavasti LA Galaxy, joskaan asiaa ei ole vielä vahvistettu. Zlatanin oma koko sivun lehti-ilmoitus on kuitenkin huutomerkin veroinen vihje siitä, että asia juuri näin on (uutinen).

La Galaxy on yksi MLS:n perustajaseuroista, ja se on houkutellut riveihinsä uransa ehtoovuosia viettämään muun muassa David Beckhamin, Robbie Keanen ja Steven Gerrardin. Sen uskotaan jäävän myös 36-vuotiaan Zlatanin viimeiseksi seuraksi, mutta mikäli se Chelsean pitkäaikaisen kapteenin Dennis Wisen mielipiteestä on kiinni, sopii Zlatanin pelata Kalifoniassa vielä vuosia.

[readmore from=Zlatan-Ibrahimovic]

– Minä olin niin onnekas, että pelasin 38,5 -vuotiaaksi ja nautin todella siitä, Wise kertoi Sky Sportsille.

– On hyvä pelata niin kauan kuin mahdollista, jos pelaamisesta vain nauttii. Jos Zlatankin nauttii yhä jalkapallosta, hänen pitäisi jatkaa niin pitkään kuin hän voi.

– Missä ikinä hän onkaan, hän voi opastaa nuoria pelaajanalkuja ympärillään. Mikään ei ole parempaa kuin pelata huippupelaajan rinnalla ja oppia heiltä jotain.

– Vaikka Zlatanin jalat ovatkin vähän hidastuneet, hänen pitäisi jatkaa pelaamista vielä pitkään, 51-vuotias Wise neuvoo.

Ibrahimovic pelasi viimeisen ottelunsa Unitedin paidassa tapaninpäivänä Burnleyta vastaan.