Chelsean hyökkääjä Pedro ei välttämättä jatka Valioliigassa ensi kaudella. Pedro on ennättänyt jo keskustella FC Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeun kanssa paluustaan Kataloniaan.

Pedro siirtyi Chelseaan viime kaudeksi. Espanjalainen pelasi ensi kertaa muualla kuin FC Barcelonassa, eikä hyökkääjän kausi tehnyt suurta vaikutusta. Maalisaldoksi jäi kahdeksan osumaa kaikki kilpailut huomioiden.

Pedro on jo avannut oven Barca-paluulle, mutta siirtoon on vielä pitkä matka.

– Toivottavasti (voin palata Barcelonaan). Tiedän sen olevan vaikeata. Puhuin presidentin kanssa, kun näimme toisemme cupin finaalissa ja juttelin myös kaikkien niiden ihmisten kanssa, jotka minua siellä rakastavat, Pedro avasi tilannetta beIN SPORTS:lle.

”Haluan lopettaa Barcassa”

28-vuotias Pedro ehti pelata Barcelonan väreissä ensi kertaa jo vuonna 2004. Teneriffalla syntynyt väkkärä haluaa ainakin päättää uransa katalonialaisseurassa.

– Se on monimutkaista, mutta olen aina sanonut haluavani lopettaa Barcassa. Vuosia on vierähtänyt, ja Barcalla on joitain maailman parhaimmista pelaajista. Se on hyvin vaativa seura ja takaisin meneminen on mutkikasta, mutta en sulje sitä pois.

Miksi Pedro sitten jätti FC Barcelonan viime kaudella? Peliaika Neymarin, Lionel Messin ja Luis Suárezin takana oli tiukassa.

– Lopulta minun oli pakko tehdä päätös, koska näin mahdollisuuksieni kuihtuvan.