Siirtoikkuna

Siirtoikkuna-sivulta löydät sen, mitä Valioliigan siirtomarkkinoilla tapahtuu. Päivitämme sivulle esimerkiksi siirtohuhuja sekä kaikenlaista siirtomarkkinoihin liittyvää. Löydät sivulta myös TOP6-joukkueiden sekä Norwichin siirtoikkuna-analyysit ja paljon muuta. 

Sisällysluettelo

KATSO MYÖS

LIVE-seuranta

SEURAA Valioliiga.comia Instagramissa!
Kaikki Valioliigasta myös Instagramin puolella. Ota Valioliiga.comin Instagram-tili seurantaan, etkä missaa hetkeäkään Valioliigasta.
OTA SEURANTAAN!

Lauantai 28.3.

siirtohuhut-gunners

Arsenal kaavailee Real Betisin Nabil Fekiristä korvaajaa Dani Ceballosille, jonka lainasopimus Tykkimiesten kanssa päättyy tulevana kesänä. Aiemmin Liverpooliin yhdistetty Fekir, 26, on pelannut tällä kaudella 23 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä seitsemän maalia ja syöttänyt kuusi. (Daily Star)

Everton ja West Ham jahtaavat Barcelonan Martin Braithwaitea, josta halutaan vähintään 18 miljoonaa euroa. Tanskalaishyökkääjä siirtyi katalonialaisseuraan poikkeusluvalla helmikuussa, mutta Barça on valmis luopumaan hänestä jo ensi kesänä. Braithwaite on pelannut uudessa seurassaan kolme ottelua, muttei ole vielä avannut maalitiliään. (Diario Sport)

Bayern Münchenin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge on kiistänyt, että seura hioisi vaihtokauppaa Manchester Cityn kanssa David Alabasta ja Leroy Sanésta. LUE LISÄÄ!

Siirtohuhut-Wolves

Wolverhamptonin tähtihyökkääjä Raúl Jiménez vakuuttaa jäävänsä seuraan, vaikka joukkue ei pääsisi Mestarien liigaan. LUE LISÄÄ!

Perjantai 27.3.

siirtohuhut-chelsea

Chelsean laitapuolustaja Emerson on kiistänyt huhut, joiden mukaan hän olisi tyytymätön päävalmentaja Frank Lampardin metodeihin. LUE LISÄÄ!

Bayern München suunnittelee tarjoavansa laitapuolustaja David Alabaa Manchester Citylle vaihtokaupassa laitahyökkääjä Leroy Sanésta. Bayern on jo pitkään ollut saksalaisen Sanén, 24, perässä ja Itävallan maajoukkuetähti Alaba, 27, haluaa vaihtaa ensi kesänä maisemaa. (The Mirror)

Liverpool on kiinnostunut Valencian laiturista Ferran Torresista, joka debytoi seuran edustusjoukkueessa jo 17-vuotiaana. Espanjan nuorten maajoukkuepelaaja on kaikkiaan tahkonnut Valencian ykkösmiehistössä jo lähes 90 ottelua. Torresin, 20, perässä ovat myös Barcelona ja Real Madrid. (The Mirror)

Näytä torstai 26.3.
Näytä keskiviikko 25.3.
Näytä tiistai 24.3.
Näytä maanantai 23.3.

Näytä viikonloppu (pe-su, 20.-22.3.)

Siirtoikkuna-analyysit

Tässä osiossa linkkaamme TOP6-joukkueiden sekä Teemu Pukin edustaman Norwichin siirtoikkuna-analyyseihin tammikuun siirtoikkunasta. Lisäksi voit myös kuunnella Valiocastin jakson, jossa puretaan tammikuun siirtoikkunaa. Pääset siirtoikkuna-analyyseihin otsikkoa painamalla tai tekstin lopussa olevasta linkistä.

Valiocastin tuhti siirtoikkuna-analyysi!
Jaakko Perttilä ja Juho Hirvonen purkavat tammikuun siirtoikkunan palasiksi TOP6-joukkueiden ja Norwichin osalta. Voit kuunnella jakson alta.

AIHEET:
– Liverpool näytti esimerkkiä (11.37)
– Man City jäi ilman topparia (16.42)
– Chelsean toimistolla nukuttiin (20.15)
– Bruno Fernandes heti isoon rooliin Man Unitedissa, mutta hyökkääjähaku lähinnä naurattaa (27.56)
– Tottenham aktiivisena, mutta Eriksenin siirto hoidettiin huonosti (40.24)
– Arsenal myönsi hankinnoillaan olevansa keskikastin joukkue (48.54)
– Norwichilta itsensä näköinen siirtoikkuna, mutta riittääkö se? (53.56)
– Tammikuun kalleimmat siirrot (1.03.48)

Siirtohuhut-liverpool

Siirtoikkuna-analyysi: Liverpool

Ehjää ei kannata korjata. Liverpool on ollut tällä kaudella ylivoimainen, eikä se lähtenyt hurjastelemaan siirtomarkkinoilla. Yksi hankinta nähtiin, ja sekin oli pitkään suunniteltu. Liverpool näyttää tällä hetkellä usealle suurseuralle mallia järkevästä joukkueenrakentamisesta. Lue Liverpoolin siirtoikkina-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Manchester City

Manchester City ei tehnyt yhtäkään hankintaa tammikuun siirtoikkunassa, vaikka syytä ehkä olisi ollutkin. Vincent Kompanyn jättämä aukko on näkynyt selvästi, varsinkin kun Aymeric Laporte on ollut loukkaantuneenta. Lue Man Cityn siirtoikkuna-analyysi tammikuusta TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Tottenham

Tottenham lähti tammikuun siirtoikkunaan hakemaan korvaajaa loukkaantuneelle Harry Kanelle, mutta epäonnistui. Sen sijaan Spurs löysi vahvistusta keskikentälleen ja laidalleen. Lisäksi Spurs otti taloudellisesti kuokkaan Christian Eriksenin myynnistä. Lue Spursin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

siirtohuhut-chelseaSiirtoikkuna-analyysi: Chelsea

Chelsea sai aikaisen joululahjan, kun sen siirtokielto lyheni puolella vuodella. Tammikuusta odotettiin siirtojen osalta vauhdikasta Chelseassa, mutta lopulta siirtoikkunasta tuli täydellinen pannukakku. Lue Chelsean siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

siirtohuhut-gunners

Siirtoikkuna-analyysi: Arsenal

Arsenalin tuore manageri Mikel Arteta halusi vahvistaa puolustustaan ja sinne saatiinkin kaksi uutta pelaajaa. Toinen kysymys onkin se, onko uusista pelaajista vielä vahvistuksiksi. Lue Arsenalin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtohuhut-Pukki-Teemu

Siirtoikkuna-analyysi: Norwich City

Norwich ei lähtenyt hakemaan paniikkiratkaisuja sarjapaikan säilyttämiseksi. Toisaalta Norwich ei myöskään luopunut avainpelaajistaan, kuten Teemu Pukista. Moni pienempi seura saisi ottaa Norwichista mallia, vaikka ensi kausi saattaakin mennä taas Mestaruussarjassa. Lue Norwichin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Manchester United

Manchester United teki tammikuun siirtoikkunan kalleimman hankinnan koko maailmassa, kun Bruno Fernandes saapui Old Traffordille Sportingista. Lisäksi United etsi kuumeisesti hyökkääjää, ja lopulta myös sellaisen löysi. Mitään sateentekijää United ei saanut, mutta parempi sekin kuin jäädä tyhjin käsin. Lue Man Unitedin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtouutiset

Lähde: José Mourinho haluaa kokeneen huippupuolustajan Tottenhamiin

Italialaismedia Corriere dello Sport uutisoi, että Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho on osoittanut olevansa erittäin kiinnostunut Internazionale Milanin puolustaja Diego Godínista. Portugalilaisvalmentaja näkee 34-vuotiaassa Atlético Madridin entisessä kapteenissa korvaajan Jan Vertonghenille, jonka...

Mesut Özilin agentti antoi tilannepäivityksen Arsenal-pelaajan tulevaisuudesta – seuraava seura tiedossa?

Arsenalin Mesut Özil suunnittelee pelaavansa Emirates Stadiumilla sopimuksensa loppuun saakka, kertoo hänen agenttinsa Erkut Sögüt. Hän ei kuitenkaan ole sulkenut pois Özilin mahdollista siirtoa...

Liverpool-valmentaja paljasti, minkälaisen hankintaprosessin avulla Virgil van Dijk ja kumppanit tuotiin Anfieldille

Jürgen Kloppin saavuttua Anfieldille vuonna 2015, Liverpool on pyrkinyt rakentamaan joukkueensa pitkäaikaista menestystä varten. Kloppin apuvalmentaja ja oikea käsi Peter Krawietz on paljastanut, miten Liverpoolin...

Infopaketti siirtoikkunasta

Mikä on siirtoikkuna?

Siirtoikkuna on ajanjakso, jolloin seurat voivat hankkia itselleen pelaajia muista seuroista. Siirto hyväksytetään FIFA:n järjestelmän kautta.

Milloin siirtoikkuna on auki?

Englannin Valioliigassa tammikuun siirtoikkuna oli auki 1.1.2020-1.2.2020. Siirtoikkunan aukioloaika sitoo vain ostavaa seuraa. Kesän siirtoikkunan ajankohdasta tulossa myöhemmin lisätietoa.

Milloin siirtoikkuna on muualla auki?

Tammikuun siirtoikkuna aukesi Englannin kanssa samaan aikaan Ranskassa, Saksassa sekä Kiinassa. Italiassa ja Espanjassa siirtoikkuna aukesi vasta 2.1.2020. Portugalissa tammikuun ikkuna auksei vasta 3.1.2020 ja Venäjällä ikkuna aukesi vasta 22.1.2020.

Ikkuna sulkeutui Englannin tavoin 1.2.2020 kello 01 Suomen aikaa Ranskassa sekä Espanjassa. Saksassa ikkuna sulkeutui kello 19 ja Italiassa kello 21. Portugalissa oli mahdollista vielä viimeistellä siirtoja 1.2.2020 ajan. Venäjällä ikkuna sulkeutuu vasta 21. helmikuuta 2020 ja Kiinassa viimeiset siirrot pitää tehdä 27.2.2020 mennessä.

Kesän siirtoikkunasta tulossa tietoa myöhemmin.

Siirtohuhut

Siirtohuhut ovat iso osa huippujalkapalloa, niin hyvässä kuin pahassa. Siirtohuhut tuovat päivittäiseen jalkapallon seuraamiseen mielenkiintoa, mutta toisaalta huhujen todennäköisyyttä on ajoittain hankala arvioida.

Siirtohuhuihin kannattaa suhtautua aina pienellä varauksella. Jalkapallotoimittajat ympäri maailmaa pyrkivät aina uutisoimaan ensimmäisenä, kun tietoa saadaan. Toimittajien lähteiden luotettavuus vaihtelee kuitenkin suuresti. Lisäksi toimittajien lähteillä voi olla omia tarkoitusperiään, kun tietoja kerrotaan toimittajalle. Esimerkiksi pelaajien agentit saattavat nostattaa siirtohuhuja parantaakseen asiakkaansa (pelaajan) sopimusta.

On myös hyvä muistaa, ettei joillain median toimijoilla voi olla uutisoinnillaan myös erityisiä tarkoitusperiä. Esimerkiksi Espanjassa mediat jakautuvat melko vahvasti Madridin ja Barcelonan leireihin. Esimerkiksi Sport-lehti on usein varsin hyvin perillä FC Barcelonan asioista, mutta ei niinkään Real Madridin asioista. Toisaalta esimerkiksi Marca-lehti tietää hyvin Real Madridista, mutta vähemmän Barcelonasta.

Medioissa on eroja myös Englannissa. Tabloidi-lehdet kirjoittavat päivittäin siirtohuhuja, joiden osumatarkkuus ei ole ollut kovinkaan suuri. Se ei silti tarkoita, etteikö uutisissa voisi olla osa myös totta. Valioliiga.com ei käytä lähteinään tabloidi-lehtiä siirtohuhu-uutisissa, mutta tälle sivulle kokoamme huhuja kaikista lähteistä.

Siirtohuhut, oli niistä mitä mieltä tahansa, kiinnostaa paljon. Se on myös yksi jalkapallon suola. Huhut nostavat spekulaatioita ja jalkapallon seuraajat rakastavat spekuloida. Siksi myös siirtohuhujen nostaminen on aiheellista.

Lähteet
Transfermarkt
Premier League Transfers
FIFA TMS
Wikipedia

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.