Siirtoikkuna

Siirtoikkuna-sivulta löydät sen, mitä Valioliigan siirtomarkkinoilla tapahtuu. Päivitämme sivulle esimerkiksi siirtohuhuja sekä kaikenlaista siirtomarkkinoihin liittyvää. Löydät sivulta myös TOP6-joukkueiden sekä Norwichin siirtoikkuna-analyysit ja paljon muuta. 

Sisällysluettelo

KATSO MYÖS

LIVE-seuranta

SEURAA Valioliiga.comia Instagramissa!
Kaikki Valioliigasta myös Instagramin puolella. Ota Valioliiga.comin Instagram-tili seurantaan, etkä missaa hetkeäkään Valioliigasta.
OTA SEURANTAAN!

Perjantai 3.4.

Siirtohuhut-liverpoolLiverpool on kiinnostunut Kosovon maajoukkuehyökkääjä Milot Rashicasta. Kyseessä on 23-vuotias laitahyökkääjä, joka pelaa Bundesliigan Werder Bremenissä. Asiasta uutisoi saksalaislehti Bild, joka myös kertoo, että Rashican siirtosumma olisi noin 38 miljoonaa euroa. Rashica on tehnyt tällä kaudella 24 pelaamassaan ottelussa tehot 10+5. Lue lisää!

siirtohuhut-bournemouth

Bournemouthin Callum Wilson sanoo, ettei hän ansaitse tulla yhdistetyksi suurempiin valioliigaseuroihin, koska mies on omasta mielestään pelannut heikon kauden. 28-vuotias Wilson on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia pelaamassaan 32 ottelussa. (Sky Sports)

Belgialaisessa Gentissä pelaava Kanadan maajoukkuehyökkääjä Jonathan David sanoo, että hän haluaisi kovasti pelata jossain vaiheessa uraansa Valioliigassa. Vasta 20-vuotias David on pelannut tällä kaudella 40 ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Tehoja on syntynyt 23 maalin ja 10 maalisyötön verran. Kanadan maajoukkueessa tahti on ollut hurjaa. 12 ottelua on tuottanut 11 maalia. (Guardian)

Näytä torstai 2.4.

Näytä keskiviikko 1.4.

Näytä tiistai 31.3.

Näytä maanantai 30.3.
Näytä viikonloppu (pe-su 27.-29.3)

Siirtoikkuna-analyysit

Tässä osiossa linkkaamme TOP6-joukkueiden sekä Teemu Pukin edustaman Norwichin siirtoikkuna-analyyseihin tammikuun siirtoikkunasta. Lisäksi voit myös kuunnella Valiocastin jakson, jossa puretaan tammikuun siirtoikkunaa. Pääset siirtoikkuna-analyyseihin otsikkoa painamalla tai tekstin lopussa olevasta linkistä.

Valiocastin tuhti siirtoikkuna-analyysi!
Jaakko Perttilä ja Juho Hirvonen purkavat tammikuun siirtoikkunan palasiksi TOP6-joukkueiden ja Norwichin osalta. Voit kuunnella jakson alta.

AIHEET:
– Liverpool näytti esimerkkiä (11.37)
– Man City jäi ilman topparia (16.42)
– Chelsean toimistolla nukuttiin (20.15)
– Bruno Fernandes heti isoon rooliin Man Unitedissa, mutta hyökkääjähaku lähinnä naurattaa (27.56)
– Tottenham aktiivisena, mutta Eriksenin siirto hoidettiin huonosti (40.24)
– Arsenal myönsi hankinnoillaan olevansa keskikastin joukkue (48.54)
– Norwichilta itsensä näköinen siirtoikkuna, mutta riittääkö se? (53.56)
– Tammikuun kalleimmat siirrot (1.03.48)

Siirtohuhut-liverpool

Siirtoikkuna-analyysi: Liverpool

Ehjää ei kannata korjata. Liverpool on ollut tällä kaudella ylivoimainen, eikä se lähtenyt hurjastelemaan siirtomarkkinoilla. Yksi hankinta nähtiin, ja sekin oli pitkään suunniteltu. Liverpool näyttää tällä hetkellä usealle suurseuralle mallia järkevästä joukkueenrakentamisesta. Lue Liverpoolin siirtoikkina-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Manchester City

Manchester City ei tehnyt yhtäkään hankintaa tammikuun siirtoikkunassa, vaikka syytä ehkä olisi ollutkin. Vincent Kompanyn jättämä aukko on näkynyt selvästi, varsinkin kun Aymeric Laporte on ollut loukkaantuneenta. Lue Man Cityn siirtoikkuna-analyysi tammikuusta TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Tottenham

Tottenham lähti tammikuun siirtoikkunaan hakemaan korvaajaa loukkaantuneelle Harry Kanelle, mutta epäonnistui. Sen sijaan Spurs löysi vahvistusta keskikentälleen ja laidalleen. Lisäksi Spurs otti taloudellisesti kuokkaan Christian Eriksenin myynnistä. Lue Spursin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

siirtohuhut-chelseaSiirtoikkuna-analyysi: Chelsea

Chelsea sai aikaisen joululahjan, kun sen siirtokielto lyheni puolella vuodella. Tammikuusta odotettiin siirtojen osalta vauhdikasta Chelseassa, mutta lopulta siirtoikkunasta tuli täydellinen pannukakku. Lue Chelsean siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

siirtohuhut-gunners

Siirtoikkuna-analyysi: Arsenal

Arsenalin tuore manageri Mikel Arteta halusi vahvistaa puolustustaan ja sinne saatiinkin kaksi uutta pelaajaa. Toinen kysymys onkin se, onko uusista pelaajista vielä vahvistuksiksi. Lue Arsenalin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtohuhut-Pukki-Teemu

Siirtoikkuna-analyysi: Norwich City

Norwich ei lähtenyt hakemaan paniikkiratkaisuja sarjapaikan säilyttämiseksi. Toisaalta Norwich ei myöskään luopunut avainpelaajistaan, kuten Teemu Pukista. Moni pienempi seura saisi ottaa Norwichista mallia, vaikka ensi kausi saattaakin mennä taas Mestaruussarjassa. Lue Norwichin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Manchester United

Manchester United teki tammikuun siirtoikkunan kalleimman hankinnan koko maailmassa, kun Bruno Fernandes saapui Old Traffordille Sportingista. Lisäksi United etsi kuumeisesti hyökkääjää, ja lopulta myös sellaisen löysi. Mitään sateentekijää United ei saanut, mutta parempi sekin kuin jäädä tyhjin käsin. Lue Man Unitedin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtouutiset

Liverpool kiinnostunut kosovolaispelaajasta – hintalappu lähes 40 miljoonaa

Liverpool on kiinnostunut hankkimaan riveihinsä Werder Bremenin kosovolaishyökkääjän Milot Rashican. Bildin mukaan Liverpool-valmentaja Jürgen Klopp kuuluu Rashican ihailijoihin. Mies nousi viime kaudella otsikoihin upealla soolomaalillaan Bayern...

Arsenal tähyää keskikenttämiestä La Ligasta

Valioliiga-seura Arsenal on kiinnostunut hankkimaan Espanyolin keskikenttämiehen Marc Rocan ensi kesänä. Asiasta kertoo Football London -sivusto. 24-vuotiaan espanjalaisen hintalapuksi on arvioitu noin 30 miljoonaa puntaa...

Kahvilaan autollaan täräyttänyt valioliigapelaaja saamassa lähtöpassit kesällä

Bournemouthin laitahyökkääjä Jordon Ibe on lähtemässä seurasta kesällä. Football Insider -sivuston mukaan skottiseura Celtic olisi kiinnostunut hankkimaan pelaajan. Bournemouth hankki Iben kesällä 2016 Liverpoolista silloisella...

Infopaketti siirtoikkunasta

Mikä on siirtoikkuna?

Siirtoikkuna on ajanjakso, jolloin seurat voivat hankkia itselleen pelaajia muista seuroista. Siirto hyväksytetään FIFA:n järjestelmän kautta.

Milloin siirtoikkuna on auki?

Englannin Valioliigassa tammikuun siirtoikkuna oli auki 1.1.2020-1.2.2020. Siirtoikkunan aukioloaika sitoo vain ostavaa seuraa. Kesän siirtoikkunan ajankohdasta tulossa myöhemmin lisätietoa.

Milloin siirtoikkuna on muualla auki?

Tammikuun siirtoikkuna aukesi Englannin kanssa samaan aikaan Ranskassa, Saksassa sekä Kiinassa. Italiassa ja Espanjassa siirtoikkuna aukesi vasta 2.1.2020. Portugalissa tammikuun ikkuna auksei vasta 3.1.2020 ja Venäjällä ikkuna aukesi vasta 22.1.2020.

Ikkuna sulkeutui Englannin tavoin 1.2.2020 kello 01 Suomen aikaa Ranskassa sekä Espanjassa. Saksassa ikkuna sulkeutui kello 19 ja Italiassa kello 21. Portugalissa oli mahdollista vielä viimeistellä siirtoja 1.2.2020 ajan. Venäjällä ikkuna sulkeutuu vasta 21. helmikuuta 2020 ja Kiinassa viimeiset siirrot pitää tehdä 27.2.2020 mennessä.

Kesän siirtoikkunasta tulossa tietoa myöhemmin.

Siirtohuhut

Siirtohuhut ovat iso osa huippujalkapalloa, niin hyvässä kuin pahassa. Siirtohuhut tuovat päivittäiseen jalkapallon seuraamiseen mielenkiintoa, mutta toisaalta huhujen todennäköisyyttä on ajoittain hankala arvioida.

Siirtohuhuihin kannattaa suhtautua aina pienellä varauksella. Jalkapallotoimittajat ympäri maailmaa pyrkivät aina uutisoimaan ensimmäisenä, kun tietoa saadaan. Toimittajien lähteiden luotettavuus vaihtelee kuitenkin suuresti. Lisäksi toimittajien lähteillä voi olla omia tarkoitusperiään, kun tietoja kerrotaan toimittajalle. Esimerkiksi pelaajien agentit saattavat nostattaa siirtohuhuja parantaakseen asiakkaansa (pelaajan) sopimusta.

On myös hyvä muistaa, ettei joillain median toimijoilla voi olla uutisoinnillaan myös erityisiä tarkoitusperiä. Esimerkiksi Espanjassa mediat jakautuvat melko vahvasti Madridin ja Barcelonan leireihin. Esimerkiksi Sport-lehti on usein varsin hyvin perillä FC Barcelonan asioista, mutta ei niinkään Real Madridin asioista. Toisaalta esimerkiksi Marca-lehti tietää hyvin Real Madridista, mutta vähemmän Barcelonasta.

Medioissa on eroja myös Englannissa. Tabloidi-lehdet kirjoittavat päivittäin siirtohuhuja, joiden osumatarkkuus ei ole ollut kovinkaan suuri. Se ei silti tarkoita, etteikö uutisissa voisi olla osa myös totta. Valioliiga.com ei käytä lähteinään tabloidi-lehtiä siirtohuhu-uutisissa, mutta tälle sivulle kokoamme huhuja kaikista lähteistä.

Siirtohuhut, oli niistä mitä mieltä tahansa, kiinnostaa paljon. Se on myös yksi jalkapallon suola. Huhut nostavat spekulaatioita ja jalkapallon seuraajat rakastavat spekuloida. Siksi myös siirtohuhujen nostaminen on aiheellista.

Lähteet
Transfermarkt
Premier League Transfers
FIFA TMS
Wikipedia

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.