Siirtoikkuna

Tällä sivulla seurataan Valioliigan siirtoikkunan tapahtumia. LIVE-seurannassa kaikki tapahtumat, huhut ja siirrot.

Näytä sisällysluettelo

LIVE-seuranta

Siirtohuhut-Wolves

3.6. klo 15.45: Wolverhampton tiedotti Diego Costan ja João Moutinhon jättävän seuran vapaina agentteina. LUE LISÄÄ!

3.6. klo 15.45: Manchester Cityn kapteeni İlkay Gündoğan on siirtymässä vapaana agenttina Barcelonaan. LUE LISÄÄ!

2.6. klo 15.45: Nottingham Forest on päättänyt olla jatkamatta keskikenttäpelaaja Jesse Lingardin, 30, sopimusta. LUE LISÄÄ!

siirtohuhut-gunners

2.6. klo 13.46: Arsenalin hyökkääjä Folarin Balogun, 21, on taipumassa siihen, että hän haluaa lähteä seurasta tänä kesänä. LUE LISÄÄ! (Sky Sports)

2.6. klo 10.13: AS Roma kuuntelee tänä kesänä tarjouksia hyökkääjästään Tammy Abrahamista, 25, jota on huhuttu takaisin Valioliigaan. LUE LISÄÄ! (Telegraph)

2.6. klo 8.58: VIRALLISTA! Sam Allardyce ei jatka Valioliigasta pudonneen Leedsin managerina.

1.6. klo 13.05: Manchester United on käynyt ”yksityiskohtaisia” neuvotteluja Rasmus Højlundin, 20, (Atalanta) ja Randal Kolo Muanin, 24, (Eintracht Frankfurt) potentiaalisista siirroista Old Traffordille. LUE LISÄÄ! (Athletic)

siirtohuhut-chelsea

1.6. klo 12.28: Chelsea on hylännyt Brightonin 35 miljoonan euron tarjouksen toppari Levi Colwillista, 20. LUE LISÄÄ! (Sky Sports) 

Siirtohuhut-leicester

1.6. klo 11.41: Leicesterin keskikenttäpelaaja Youri Tielemans, 26, on vahvistanut, että hän jättää seuran tänä kesänä sopimuksensa päätyttyä. LUE LISÄÄ!

1.6. klo 9.57: Manchester United on päässyt Chelsean keskikenttäpelaajan Mason Mountin, 24, kanssa sopuun hänen potentiaalisen siirtonsa henkilökohtaisista ehdoista. LUE LISÄÄ! (Telegraph)

31.5. klo 15.36: VIRALLISTA! Aston Villa on vahvistanut, että laitapuolustaja Ashley Young, 37, jättää seuran tänä kesänä sopimuksensa päättyessä. LUE LISÄÄ!

31.5. klo 12.38: Tottenham on käyttämässä laitahyökkääjänsä Dejan Kulusevskin, 23, lainasopimuksen osto-option. LUE LISÄÄ! (Athletic)

31.5. klo 12.28: VIRALLISTA! Brentford on vahvistanut hankkineensa maalivahti Mark Flekkenin, 29, saksalaisesta Freiburgista. LUE LISÄÄ!

siirtohuhut-gunners

31.5. klo 12.10: Arsenalilla ei ole aikomustakaan luopua keskikenttäpelaajastaan Emile Smith Rowesta, 22, tänä kesänä. LUE LISÄÄ! (Athletic)

siirtohuhut-chelsea

31.5. klo 10.18: AC Milan ja Chelsea neuvottelevat keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheekin, 27, potentiaalisesta siirrosta Italiaan. LUE LISÄÄ! (Sky Sports)

30.5. klo 11.12: Mestaruussarjan Norwich on antanut laitapuolustajalleen Max Aaronsille, 23, luvan lähteä seurasta. LUE LISÄÄ!

siirtohuhut-chelsea

30.5. klo 9.42: Chelsea neuvottelee Sporting CP:n kanssa keskikenttäpelaaja Manuel Ugarten, 22, potentiaalisesta siirrosta Valioliigaan. LUE LISÄÄ! (Sky Sports)

Siirtohuhut-West-Ham-United

29.5. klo 21.31: Declan Rice on ollut Thomas Tucheliin yhteydessä Bayern München -siirtoon liittyen LUE LISÄÄ! (Sky Sports)

siirtohuhut-chelsea

29.5. klo 15.37: VIRALLISTA! Chelsea on nimittänyt Mauricio Pochettinon uudeksi managerikseen. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

29.5. klo 11.01: Arsenalista ja Manchester Unitedista tuttu hyökkääjä Alexis Sánchez, 34, on kiinnostunut palaamaan Valioliigaan. Kuluvalla kaudella hän pelaa yksivuotisella sopimuksella Marseillessa. (The Sun)

29.5. klo 8.50: Valioliigasta pudonnut Leeds ei aio estää laitahyökkääjänsä Jack Harrisonin, 26, siirtoa, kunhan seura saa hänestä hyvän tarjouksen. Tammikuussa Leeds esti viime hetkellä hänen lähtönsä Leicesteriin. (Leeds Live)

Näytä 22.5. – 28.5.

Näytä 15.-21.5.
Näytä 1.5. – 9.5.

Siirtouutiset

 

Infopaketti siirtoikkunasta

Mikä on siirtoikkuna?

Siirtoikkuna on ajanjakso, jolloin seurat voivat hankkia itselleen pelaajia muista seuroista. Siirto hyväksytetään FIFA:n järjestelmän kautta.

Milloin siirtoikkuna on auki?

Kesän 2023 siirtoikkuna avautuu 14. kesäkuuta ja umpeutuu Suomen aikaa 2. syyskuuta kello 01.00. Talven 2024 siirtoikkuna avautuu 1. tammikuuta ja umpeutuu Suomen aikaa 2. helmikuuta kello 01.00.

Milloin siirtoikkuna on muualla auki?

Siirtoikkuna umpeutuu kesällä 2023 ja talvella 2024 samana päivänä myös Italiassa, Saksassa, Espanjassa ja Ranskassa.

Siirtohuhut

Siirtohuhut ovat iso osa huippujalkapalloa, niin hyvässä kuin pahassa. Siirtohuhut tuovat päivittäiseen jalkapallon seuraamiseen mielenkiintoa, mutta toisaalta huhujen todennäköisyyttä on ajoittain hankala arvioida.

Siirtohuhuihin kannattaa suhtautua aina pienellä varauksella. Jalkapallotoimittajat ympäri maailmaa pyrkivät aina uutisoimaan ensimmäisenä, kun tietoa saadaan. Toimittajien lähteiden luotettavuus vaihtelee kuitenkin suuresti. Lisäksi toimittajien lähteillä voi olla omia tarkoitusperiään, kun tietoja kerrotaan toimittajalle. Esimerkiksi pelaajien agentit saattavat nostattaa siirtohuhuja parantaakseen asiakkaansa (pelaajan) sopimusta.

On myös hyvä muistaa, ettei joillain median toimijoilla voi olla uutisoinnillaan myös erityisiä tarkoitusperiä. Esimerkiksi Espanjassa mediat jakautuvat melko vahvasti Madridin ja Barcelonan leireihin. Esimerkiksi Sport-lehti on usein varsin hyvin perillä FC Barcelonan asioista, mutta ei niinkään Real Madridin asioista. Toisaalta esimerkiksi Marca-lehti tietää hyvin Real Madridista, mutta vähemmän Barcelonasta.

Medioissa on eroja myös Englannissa. Tabloidi-lehdet kirjoittavat päivittäin siirtohuhuja, joiden osumatarkkuus ei ole ollut kovinkaan suuri. Se ei silti tarkoita, etteikö uutisissa voisi olla osa myös totta. Valioliiga.com ei käytä lähteinään tabloidi-lehtiä siirtohuhu-uutisissa, mutta tälle sivulle kokoamme huhuja kaikista lähteistä.

Siirtohuhut, oli niistä mitä mieltä tahansa, kiinnostaa paljon. Se on myös yksi jalkapallon suola. Huhut nostavat spekulaatioita ja jalkapallon seuraajat rakastavat spekuloida. Siksi myös siirtohuhujen nostaminen on aiheellista.

Lähteet
Transfermarkt
Premier League Transfers
FIFA TMS
Wikipedia

FAQ – usein kysytyt kysymykset
Milloin Valioliigan siirtoikkuna on auki?
Milloin siirtoikkuna on auki muissa maissa?
Mikä on siirtoikkuna?