Valioliiga: Huhutut siirrot ja siirtohuhut

Siirtohuhut

Viimeisimmät siirtohuhut Valioliigaan liittyen. Sivulle kerätään siirtohuhuja eri lähteistä. Huhun perään on merkattu aina huhun lähde sulkuihin. Huomautamme, ettemme ota kantaa huhujen todennäköisyyteen. 

Sisällysluettelo

» Katso kaikki toteutuneet siirrot tästä

Tuoreimmat siirtohuhut

Viikko 11

Tiistai 12.3.

siirtohuhut-chelsea
Siirtohuhut Valioliiga: Chelsea

Real Madrid vaihtoi päävalmentajaa, kun Santiago Solari sai tehdä tilaa kolmena edellisenä vuotena Mestarien liigan voittoon johdattaneelle Zinèdine Zidanelle. Valmentajan vaihdon myötä myös Real Madridin kiinnostus Eden Hazardiin on ottanut askeleita eteenpäin. Real on tiettävästi valmis tarjoamaan Hazardista ensi kesänä. Myös Hazard on huomattavasti kiinnostuneempi siirtymään Madridiin, kun päävalmentajan penkillä istuu Zidane eikä Solari. Chelsea-laituri on väläytellyt useaan kertaan siirrosta Real Madridiin. (Telegraph)

Maanantai 11.3.

Siirtohuhut-Man-United
Siirtohuhut Valioliiga: Manchester United

Barcelonan brasilialaistaituri Philippe Coutinho on ”keskustellut Manchester Unitedin tähtien kanssa” mahdollisesta 100 miljoonan punnan siirrosta Old Traffordille. Unitedin arkkivihollista Liverpoolia aiemmin edustanut Coutinho vaihtoi Camp Noulle tammikuussa 2018, mutta hän ei ole täyttänyt odotuksia Espanjan kentillä. (The Sun)

 

 

Näytä viikko 10:n siirtohuhut

 

Näytä viikko 9:n siirtohuhut

Näytä viikko 8:n siirtohuhut

Näytä viikko 7:n siirtohuhut

Näytä viikko 6:n siirtohuhut

Siirtouutiset

MEN: Manchester City tarkkaillut portugalilaista teinilahjakkuutta

Manchester City tarkkailee FC Porton lupaavaa laitapuolustajaa Tomas Estevesiä. Citizensin kykyjenetsijät olivat tarkkailemassa Portugalin nuorten maajoukkuemiestä keskiviikon UEFA Youth Leaguen ottelussa Tottenhamia vastaan. Huhtikuussa 17...

Manchester Unitedin omalle kasvatille pitkä jatkosopimus

Manchester United on solminut jatkosopimuksen nuoren keskikenttäpelaajansa James Garnerin kanssa. Uusi sopimus pitää tällä viikolla 18 vuotta täyttäneen englantilaisen seurassa kesään 2022 saakka. Sopimuksessa on...

Virallista: Man Unitedia ja Tottenhamia rokottanut huippulupaus palkittiin jatkosopimuksella

Southamptonin lupaava laitapuolustaja Yan Valery on allekirjoittanut vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen eteläenglantilaisseuran kanssa, joukkueen viralliset nettisivut uutisoi. Valery on noussut viime kuukausien aikana Southamptonin avauskokoonpanoon...

Maurizio Sarri varoitti Eden Hazardia: ”Tahdon vain pelaajia jotka haluavat pelata Chelsealle”

Eden Hazard lähestyy hänen sopimuksensa viimestä kauttaan Chelseassa, eikä belgialaistähti ole antanut minkäänlaisia merkkejä jatkosopimuksesta. 28-vuotiasta ollaan viety jatkuvasti Real Madridiin, jonka peräsimeen astui tällä viikolla...

Portugalilaislehti: Mestarien liigan maalitykki herättää kiinnostusta valioliigaseuroissa

Leicester City ja West Ham ovat osoittaneet suurta kiinnostusta Porto-hyökkääjä Moussa Maregaa kohtaan, kertoo portugalilaislehti ​Correio da Manha. Marega on ollut huikeassa vireessä tällä kaudella. Malin...

Infopaketti siirtohuhuista

Siirtohuhut ovat iso osa huippujalkapalloa, niin hyvässä kuin pahassa. Siirtohuhut tuovat päivittäiseen jalkapallon seuraamiseen mielenkiintoa, mutta toisaalta huhujen todennäköisyyttä on ajoittain hankala arvioida.

Siirtohuhuihin kannattaa suhtautua aina pienellä varauksella. Jalkapallotoimittajat ympäri maailmaa pyrkivät aina uutisoimaan ensimmäisenä, kun tietoa saadaan. Toimittajien lähteiden luotettavuus vaihtelee kuitenkin suuresti. Lisäksi toimittajien lähteillä voi olla omia tarkoitusperiään, kun tietoja kerrotaan toimittajalle. Esimerkiksi pelaajien agentit saattavat nostattaa siirtohuhuja parantaakseen asiakkaansa (pelaajan) sopimusta.

» Täältä kaikki siirrot joukkueittain

On myös hyvä muistaa, ettei joillain median toimijoilla voi olla uutisoinnillaan myös erityisiä tarkoitusperiä. Esimerkiksi Espanjassa mediat jakautuvat melko vahvasti Madridin ja Barcelonan leireihin. Esimerkiksi Sport-lehti on usein varsin hyvin perillä FC Barcelonan asioista, mutta ei niinkään Real Madridin asioista. Toisaalta esimerkiksi Marca-lehti tietää hyvin Real Madridista, mutta vähemmän Barcelonasta.

Siirtyykö vai eikö siirry? Se on siirtohuhujen suola. Kuva: Getty Images.

Medioissa on eroja myös Englannissa. Tabloidi-lehdet kirjoittavat päivittäin siirtohuhuja, joiden osumatarkkuus ei ole ollut kovinkaan suuri. Se ei silti tarkoita, etteikö uutisissa voisi olla osa myös totta. Valioliiga.com ei käytä lähteinään tabloidi-lehtiä siirtohuhu-uutisissa, mutta tälle sivulle kokoamme huhuja kaikista lähteistä.

Siirtohuhut, oli niistä mitä mieltä tahansa, kiinnostaa paljon. Se on myös yksi jalkapallon suola. Huhut nostavat spekulaatioita ja jalkapallon seuraajat rakastavat spekuloida. Siksi myös siirtohuhujen nostaminen on aiheellista.