Siirtoikkuna

Siirtoikkuna-sivulta löydät sen, mitä Valioliigan siirtomarkkinoilla tapahtuu. Päivitämme sivulle esimerkiksi siirtohuhuja sekä kaikenlaista siirtomarkkinoihin liittyvää. Löydät sivulta myös TOP6-joukkueiden sekä Norwichin siirtoikkuna-analyysit ja paljon muuta. 

Sisällysluettelo

KATSO MYÖS

LIVE-seuranta

SEURAA Valioliiga.comia Instagramissa!
Kaikki Valioliigasta myös Instagramin puolella. Ota Valioliiga.comin Instagram-tili seurantaan, etkä missaa hetkeäkään Valioliigasta.
OTA SEURANTAAN!
NAPPAA HUIPPUETU!
Betsafe on tehnyt uudenvuoden lupauksen brittifutiksen ystäville: pääset nauttimaan 400% talletusbonuksesta. Näin saat 10€ talletuksella yhteensä 50€ pelirahaa.
NAPPAA TARJOUS!

Sunnuntai 26.1.

Erling Braut Hålandin otettua Bundesliigassa ja Borussia Dortmundissa satumaisen startin, ei kukaan enää haikaile BVB-leirissä Paco Alcacérin perään. Espanjalaishyökkääjä vaihtanee maisemaa, mutta minne? Aiemmin on huhuttu muun muassa Atlético Madridisa ja Valenciasta, mutta nappaako Newcastle sittenkin miehen? Puhetta on ollut lainasta ja 25 miljoonan punnan osto-optiosta. (The Sun)

Tottenham ei ole päässyt Real Sociedadin kanssa sopuun Willian Josén hankinnasta, ja AC Milanin Krzystof Piatek on seuralle edelleen vaihtoehto. Spurs neuvottelee myös PSV Eindhovenin kanssa hollantilaislaituri Steven Bergwijnin siirrosta. Sopimukseen toivotaan päästävän kenties jo sunnuntaina. Liikettä ulospäinkin on. Christian Eriksen käy tiettävästi maanantaina Milanossa lääkärintarkastuksessa ja allekirjoittaa sopimuksen Internazionalen kanssa (Fabrizio Romano, Sky Sports)

Manchester Unitedin ja Sporting Lissabonin neuvottelut Bruno Fernandesin siirtosummasta ovat edelleen jumissa. United on valmis maksamaan 50 miljoonaa euroa, kun taas Sporting haluaa 70 miljoonaa euroa. Pelaajan agentti Miguel Pinho haluaa viisi miljoonaa euroa. Kaupan syntyminen ei ole lähellä. (A Bola, ESPN)

siirtohuhut-everton

Matías Vecino on siirtymässä Internazionalesta Evertoniin 20 miljoonalla eurolla. Uruguayn maajoukkueen 28-vuotiaan keskikenttäpelaajan siirrossa odotetaan kuitenkin toista kauppaa: Inter yrittää ensin saada Olivier Giroud’n siirron Chelseasta valmiiksi. LUE LISÄÄ (Gazzetta dello Sport)

Giovani Lo Celso on tällä hetkellä Tottenhamissa lainalla Real Betisistä, mutta Spursilla on tammikuussa 34 miljoonan euron osto-optio. Kesällä optio on 40 miljoonaa euroa. José Mourinhon mukaan Lo Celson hyvät otteet tekevät päätöksen helpoksi. (Sky Sports)

Siirtohuhut-West-Ham-United

West Hamin on huhuttu tehneen tarjouksen Nottinghamin keskikenttäpelaaja Matty Cashista, mutta manageri David Moyes kiistää tämän. Moyes kuitenkin myöntää, että West Ham on tiedustellut Cashin saatavuutta. (Sky Sports)

siirtohuhut-gunners

Pablo Marín tilanteesta on tullut lisätietoja. Arsenal haluaa pelaajan loppukauden lainalle Flamengosta. Laina sisältäisi myös osto-option 26-vuotiaasta topparista. Marí saapui Lontooseen lauantaina lääkärintarkastusta varten. (Sky Sports)

Näytä lauantai 25.1.
Näytä perjantai 24.1.

Näytä torstai 23.1.

Näytä keskiviikko 22.1.

Siirtoikkuna-analyysit

Tässä osiossa linkkaamme TOP6-joukkueiden sekä Teemu Pukin edustaman Norwichin siirtoikkuna-analyyseihin pienen johdannon kera. Pääset siirtoikkuna-analyyseihin otsikkoa painamalla tai tekstin lopussa olevasta linkistä.

Kuuntele Valiocastin siirtomarkkinajakso alta.
Aiheet ja ajankohdat suluissa:
– Arsenal (18.48)
– Tottenham (33.10)
– Man United (40.07)
– Chelsea (48.01)
– Liverpool, Man City ja Leicester (52.07)
– Pukki, Forss ja Kamara(57.11)

Siirtohuhut-liverpool

Siirtoikkuna-analyysi: Liverpool

Liverpool oli hyvissä ajoin liikkeellä, kun se vahvisti ensimmäisen hankintansa jo joulukuussa. Analyytikkomme Eero Laurila arvioi, ettei Liverpoolin kannata lähteä kilpailemaan 19-vuotiaasta Jadon Sanchosta, joka lienee yksi tammikuun kiinnostavista nimistä siirtomarkkinoilla. Lue Laurilan analyysi Liverpoolin tammikuun siirtoikkunasta  TÄSTÄ LINKISTÄ.

Siirtoikkuna-analyysi: Manchester City

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on vakuuttanut useaan otteeseen, ettei seura aio hankkia uusia pelaajia tammikuussa. Monissa medioissa on kuitenkin nostettu esiin Cityn huutava topparitarve. Analyytikkomme Jussi Leppälahti purki palasiksi Guardiolan ajatukset siitä, miksi City ei tarvitse uutta topparia. Ketkä sitten olisivat niitä nimiä, joita City voisi mahdollisesti havitella? Lue Cityn siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Tottenham

José Mourinho vakuutteli marraskuussa ottaessaan Spurs-pestin, että hän olisi muuttunut valmentajana. Viimeaikaiset ottelut osoittavat kuitenkin muuta. Mourinho on edelleen Mourinho, ja se vaikuttaa myös tammikuun siirtoikkunaan. Analyytikkomme Eero Laurila arvioi, mille paikalla Mourinho haluaa vahvistusta. Christian Eriksenistä on muodostumassa Mourinholle erittäin kiusallinen ongelma. Lue Spursin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

siirtohuhut-chelseaSiirtoikkuna-analyysi: Chelsea

Chelsea pääsee tammikuussa jälleen siirtomarkkinoille, kun sen siirtokielto purettiin etuajassa. Chelsea tulee vahvistamaan joukkuettaan tammikuussa. Seuraan on yhdistetty myös isoja nimiä, kuten Jadon Sancho. Analyytikkomme Jussi Leppälahti on vahvasti sitä mieltä, että Chelsean tulisi hankkia Sancho pikaisesti. Eden Hazardin viime kesällä jättämä aukko on yhä osittain täyttämättä, mutta Chelsealla ei silti ole vielä mikään hätä. Lue Chelsean siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

siirtohuhut-gunners

Siirtoikkuna-analyysi: Arsenal

Arsenal lähtee tammikuun siirtoikkunaan uuden managerin Mikel Artetan alaisuudessa. Arteta saanee mahdollisuuden vahvistaa joukkuettaan tammikuussa, mutta liikenne näyttää uhkaavasti olevan toiseen suuntaan. Huhut kertovat, että Arsenalin tähtipelaajat hamuavat siirtoa pois joukkueesta. Analyytikkomme Jussi Leppälahti analysoi, mitä Arsenal todellaa tarvitsisi tammikuussa. Lue Arsenalin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtohuhut-Pukki-Teemu

Siirtoikkuna-analyysi: Norwich City

Norwich on juuttunut Valioliigan häntäpäähän. Putoaminen uhkaa kovaa vauhtia sarjanousijaa. Norwich tarvitsee kipeästi laatua joukkueeseen, jos se haluaa säilyä putoamiselta. Teemu Pukki ei pysty yksin kantamaan joukkueen tehotaakkaa. Analyytikkomme Jussi Leppälahti nosti esiin muutamia mielenkiintoisia nimiä, joita on yhdistetty Norwichiin. Lue Norwichin siirtoikkuna-analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Siirtoikkuna-analyysi: Manchester United

Ole Gunnar Solskjærin joukkueen rakennustyö on vahvasti käynnissä. Solskjær haluaa nuoria ja nopeita brittipelaajia Unitediin. Paul Pogba on kuntouttanut oikeastaan koko alkukauden nilkkaansa. Valioliiga.comin analyytikko Eero Laurila kirjoittaa siirtoikkuna-analyysissään, että Unitedin pitäisi tammikuussa myydä Pogba. Lue analyysi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kesän siirtoikkuna-analyysit

Näytä kesän analyysit

Siirtouutiset

Sky: Hollannin maajoukkuelupaus siirtymässä Tottenhamiin? – Siirtoneuvottelut hyvässä vauhdissa

Tottenhamin ja PSV Eindhovenin väliset neuvottelut Steven Bergwijnin siirrosta ovat edenneet hyvään vaiheeseen. Sky Sportsin mukaan Hollannin maajoukkuelupauksen siirto Pohjois-Lontooseen saatetaan lyödä lukkoon vielä sunnuntain aikana....

Gazzetta dello Sport: Matías Vecino on siirtymässä Evertoniin – toisen kaupan toteutumista odotetaan

Italialaislehti Gazzetta dello Sportin mukaan uruguaylainen Matías Vecino on liittymässä Evertoniin. Siirtosumman kerrotaan olevan 20 miljoonaa euroa, jos kauppa toteutuu. Vecinon siirron kanssa kuitenkin odotetaan,...

José Mourinholta kritiikkiä Internazionalen suuntaan: ”Näin ei pitäisi käydä”

Tottenhamin keskikenttäpelaajaa Christian Erikseniä ollaan vahvasti viemässä Internazionaleen. Tanskalaisen siirron uskotaan tulevan viralliseksi lähipäivinä. Eriksen ei ollut tänään kokoonpanossa, kun Spurs kohtasi FA Cupissa...

Infopaketti siirtoikkunasta

Mikä on siirtoikkuna?

Siirtoikkuna on ajanjakso, jolloin seurat voivat hankkia itselleen pelaajia muista seuroista. Siirto hyväksytetään FIFA:n järjestelmän kautta.

Milloin siirtoikkuna on auki?

Englannin Valioliigassa siirtoikkuna aukeaa jälleen 1.1.2020, ja ikkuna sulkeutuu 1.2.2020 klo 01 Suomen aikaa (Englannin aikaa ikkuna sulkeutuu 1.1.2020 klo 23). Siirtoikkunan aukioloaika sitoo vain ostavaa seuraa.

Viimeiset siirrot on mahdollista rekisteröidä Fifan systeemiin vielä Suomen aikaan klo 01-02 (Englannin aikaan 23-00) välisenä aikana.

Milloin siirtoikkuna on muualla auki?

Tammikuun siirtoikkuna aukeaa Englannin kanssa samaan aikaan Ranskassa, Saksassa sekä Kiinassa. Italiassa ja Espanjassa siirtoikkuna aukeaa vasta 2.1.2020. Portugalissa tammikuun ikkuna aukeaa vasta 3.1.2020 ja Venäjällä ikkuna aukeaa vasta 22.1.2020.

Ikkuna sulkeutuu Englannin tavoin 1.2.2020 kello 01 Suomen aikaa Ranskassa, Saksassa, Italiassa sekä Espanjassa. Portugalissa on mahdollista vielä viimeistellä siirtoja seuraavan päivän 2.1.2020 ajan. Venäjällä ikkuna sulkeutuu vasta 21. helmikuuta 2020 ja Kiinassa viimeiset siirrot pitää tehdä 27.2.2020 mennessä.

Siirtohuhut

Siirtohuhut ovat iso osa huippujalkapalloa, niin hyvässä kuin pahassa. Siirtohuhut tuovat päivittäiseen jalkapallon seuraamiseen mielenkiintoa, mutta toisaalta huhujen todennäköisyyttä on ajoittain hankala arvioida.

Siirtohuhuihin kannattaa suhtautua aina pienellä varauksella. Jalkapallotoimittajat ympäri maailmaa pyrkivät aina uutisoimaan ensimmäisenä, kun tietoa saadaan. Toimittajien lähteiden luotettavuus vaihtelee kuitenkin suuresti. Lisäksi toimittajien lähteillä voi olla omia tarkoitusperiään, kun tietoja kerrotaan toimittajalle. Esimerkiksi pelaajien agentit saattavat nostattaa siirtohuhuja parantaakseen asiakkaansa (pelaajan) sopimusta.

On myös hyvä muistaa, ettei joillain median toimijoilla voi olla uutisoinnillaan myös erityisiä tarkoitusperiä. Esimerkiksi Espanjassa mediat jakautuvat melko vahvasti Madridin ja Barcelonan leireihin. Esimerkiksi Sport-lehti on usein varsin hyvin perillä FC Barcelonan asioista, mutta ei niinkään Real Madridin asioista. Toisaalta esimerkiksi Marca-lehti tietää hyvin Real Madridista, mutta vähemmän Barcelonasta.

Medioissa on eroja myös Englannissa. Tabloidi-lehdet kirjoittavat päivittäin siirtohuhuja, joiden osumatarkkuus ei ole ollut kovinkaan suuri. Se ei silti tarkoita, etteikö uutisissa voisi olla osa myös totta. Valioliiga.com ei käytä lähteinään tabloidi-lehtiä siirtohuhu-uutisissa, mutta tälle sivulle kokoamme huhuja kaikista lähteistä.

Siirtohuhut, oli niistä mitä mieltä tahansa, kiinnostaa paljon. Se on myös yksi jalkapallon suola. Huhut nostavat spekulaatioita ja jalkapallon seuraajat rakastavat spekuloida. Siksi myös siirtohuhujen nostaminen on aiheellista.

Lähteet
Transfermarkt
Premier League Transfers
FIFA TMS
Wikipedia

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.