Valioliigan tammikuun siirtoikkunan yksi mielenkiintoisimmista kaupoista oli Philippe Coutinhon siirto Aston Villaan. Pohjakuva: Getty Images.

Siirtoikkuna

Tällä sivulla seurataan herkeämättä Valioliigan siirtomarkkinoita. LIVE-seurannassa kaikki siirtoikkunan siirrot, huhut ja tapahtumat.

Näytä sisällysluettelo

LIVE-seuranta

Perjantai 12.8.

siirtohuhut-gunners

VIRALLISTA: Puolustaja Pablo Marí on siirtynyt Arsenalista lainalle Serie A -tulokas Monzan riveihin. Sopimus sisältää viiden miljoonan euron suuruisen ostovelvoitteen, mikäli Monza onnistuu pitämään sarjapaikkansa.

Pierre-Emerick Aubameyang haluaa mieluummin jäädä Barcleonaan, kuin palata Valioliigaan. (Sport)

Manchester City harkitsee Atlético Madridin laitapakki Renan Lodia Arsenaliin siirtyneen Oleksandr Zinchenkon korvaajaksi. Myös Gunnersin Kieran Tierneyn nimi on mainittu saman tontin täyttäjäehdokkaaksi. (Telegraph, 90min)

Marcus Rashfordin edustajat ovat neuvotelleet hyökkääjää etsivän Paris Saint-Germainin kanssa. Manchester United tuskin on luopumassa kasvatistaan. (BBC) LUE LISÄÄ!

Näytä torstai 11.8.
Näytä keskiviikko 10.8.
Näytä tiistai 9.8.
Näytä maanantain 8.8.
Näytä sunnuntai 7.8.
Näytä Lauantai 6.8.

Siirtouutiset

 

Siirtoikkuna-analyysit

Siirtoikkuna-analyysit julkaistaan ennakoiden yhteydessä. Lisäämme linkit tänne, kun artikkelit on julkaistu. 

Infopaketti siirtoikkunasta

Mikä on siirtoikkuna?

Siirtoikkuna on ajanjakso, jolloin seurat voivat hankkia itselleen pelaajia muista seuroista. Siirto hyväksytetään FIFA:n järjestelmän kautta.

Milloin siirtoikkuna on auki?

Valioliigan kesän siirtoikkuna aukesi 10. kesäkuuta. Siirtoikkuna menee kiinni 2. syyskuuta kello 01 Suomen aikaa.

Milloin siirtoikkuna on muualla auki?

Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa siirtoikkuna aukeaa 1. heinäkuuta. Ranskassa ikkuna menee kiinni 31. elokuuta. Italiassa, Espanjassa ja Saksassa ikkuna sulkeutuu 1. syyskuuta.

Siirtohuhut

Siirtohuhut ovat iso osa huippujalkapalloa, niin hyvässä kuin pahassa. Siirtohuhut tuovat päivittäiseen jalkapallon seuraamiseen mielenkiintoa, mutta toisaalta huhujen todennäköisyyttä on ajoittain hankala arvioida.

Siirtohuhuihin kannattaa suhtautua aina pienellä varauksella. Jalkapallotoimittajat ympäri maailmaa pyrkivät aina uutisoimaan ensimmäisenä, kun tietoa saadaan. Toimittajien lähteiden luotettavuus vaihtelee kuitenkin suuresti. Lisäksi toimittajien lähteillä voi olla omia tarkoitusperiään, kun tietoja kerrotaan toimittajalle. Esimerkiksi pelaajien agentit saattavat nostattaa siirtohuhuja parantaakseen asiakkaansa (pelaajan) sopimusta.

On myös hyvä muistaa, ettei joillain median toimijoilla voi olla uutisoinnillaan myös erityisiä tarkoitusperiä. Esimerkiksi Espanjassa mediat jakautuvat melko vahvasti Madridin ja Barcelonan leireihin. Esimerkiksi Sport-lehti on usein varsin hyvin perillä FC Barcelonan asioista, mutta ei niinkään Real Madridin asioista. Toisaalta esimerkiksi Marca-lehti tietää hyvin Real Madridista, mutta vähemmän Barcelonasta.

Medioissa on eroja myös Englannissa. Tabloidi-lehdet kirjoittavat päivittäin siirtohuhuja, joiden osumatarkkuus ei ole ollut kovinkaan suuri. Se ei silti tarkoita, etteikö uutisissa voisi olla osa myös totta. Valioliiga.com ei käytä lähteinään tabloidi-lehtiä siirtohuhu-uutisissa, mutta tälle sivulle kokoamme huhuja kaikista lähteistä.

Siirtohuhut, oli niistä mitä mieltä tahansa, kiinnostaa paljon. Se on myös yksi jalkapallon suola. Huhut nostavat spekulaatioita ja jalkapallon seuraajat rakastavat spekuloida. Siksi myös siirtohuhujen nostaminen on aiheellista.

Lähteet
Transfermarkt
Premier League Transfers
FIFA TMS
Wikipedia

Siirtoikkuna aukea taas kesällä 2022. Tarkemmat ajankohdat tulossa myöhemmin.Espanjassa, Italiassa, Saksassa ja Ranskassa siirtoikkuna aukeaa taas kesällä.Siirtoikkuna on ajanjakso, jolloin seurat voivat hankkia itselleen pelaajia muista seuroista. Siirto hyväksytetään FIFA:n järjestelmän kautta.

FAQ – usein kysytyt kysymykset
Milloin Valioliigan siirtoikkuna on auki?
Milloin siirtoikkuna on auki muissa maissa?
Mikä on siirtoikkuna?