Barcelona ei halua viivyttää Arsenalin Héctor Bellerínin hankkimista enää yhtään pidempään. Katalaaniseura on asettanut kymmenen päivän takarajan, johon mennessä päätös siirrosta tulee olla tehtynä. Asiasta kertoo espanjalaismedia Mundo Deportivo.

Bellerin haluaa MD:n mukaan palata Espanjaan, mutta Arsenal ei halua päästää häntä karkuun. Jos lopullista päätöstä ei synny kymmenen päivän kuluessa, Barcelona siirtää huomionsa muualle. Tässä tapauksessa ovet saattaisivat aueta 23-vuotiaalle Nélson Semedolle.

Bellerin ei ole vielä julkisesti painostanut Arsenalia luopumaan hänestä. MD:n mukaan espanjalaispuolustaja ja hänen lähipiirinsä uskoo, että Arsène Wenger, 67, suostuu siirtoon, jos häntä ei pakoteta tai uhata.

Barcelona ei luota kyseiseen taktiikkaan, vaan se haluaa toimia suorasti. Blaugranan lähestymistapa on kylvänyt epävarmuutta lontoolaisseuran ja Bellerinin leireihin. Näillä näkymin Barcelona kuitenkin antaa Bellerinille luvan keskittyä rauhassa alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuihin.

Barcelonan uusi päävalmentaja Ernesto Valverde haluaa työskennellä Bellerinin kanssa mahdollisimman pian. Katalaaniseura aloittaa valmistautumisen ensi kautta varten 12. heinäkuuta. Se tarvitsee oikean laitapuolustajan lähes välittömästi.

Bellerin pelaa tänä iltana alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuiden välierissä Italiaa vastaan. Ottelu alkaa iltakymmeneltä Suomen aikaa.