Manchester Cityn valmentaja Roberto Mancini on sulkenut seuran stadionin ovet kasalle nimimiehiä. Wayne Bridge, Roque Santa Cruz, Craig Bellamy ja Nedum Onuoha eivät ole harjoituskauden alkaessa tervetulleita harjoittelemaan joukkueen mukana.

Huhujen mukaan myytävien listalla ovat myös Emmanuel Adebayor, Shaun Wright-Phillips sekä Jo. Managerin suosion ulkopuolelle jäänyt miehistö tienaa Cityssä yli 30 miljoonaa puntaa kaudessa, joten seuralla on kiire päästä heistä eroon.

Aivan helposti eivät nykyiset hintalaput saa siirtomarkkinoita kuumenemaan sillä esimerkiksi Adebayor maksoi Citylle aikoinaan 25 miljoonaa, Jo 6 miljoonaa, Santa Cruz 18 sekä Bridge ja Bellamy yhteensä noin 24 miljoonaa puntaa.

Mirrorfootball.co.uk -sivusto arvelee Cityn joutuvan luopumaan osasta pelaajista ilmaiseksi ja lopuistakaan tuskin on jättipottia odotettavissa.

Mielenkiintoista on nähdä kuinka paljon Mancini käyttää puntia kesän siirtomarkkinoiden aikana.