Aston Villa on vihdoin päässyt sopuun Wiganin kanssa Charles N’Zogbian siirtymisestä manageri Alex McLeishin leiviin. Siirtosumma on noin 9,5 miljoonaa puntaa.

N’Zogbian on vielä läpäistävä terveystarkastus ja päästävä sopuun henkilökohtaisesta sopimuksesta. Viiden vuoden sopimuspaperi on huhujen mukaan alustavasti jo hyväksytty.

Villan manageri McLeish onnistui nyt siis kolmannella yrittämällään saamaan ranskalaispelaajan miehistöönsä. Aikaisemmin kesällä Wigan hylkäsi 9 miljoonan punnan ostotarjouksen ja noin vuosi sitten Birminghamin managerina McLeishin vaivannäkö jäi vain henkilökohtaisista syistä kiinni.

Aston Villalla onkin paljon paikattavaa, sillä se on myynyt aikaisemmin kesällä Ashley Youngin Manchester Unitediin ja Stewart Downingin Liverpooliin. Rahaa hankintoihin saatiin kaupoista noin 36 miljoonaa puntaa, joten uusia hankintoja on vielä tiedossa.