Middlesbrough on hyväksynyt Swansean 1.75 miljoonan punnan ostotarjouksen hyökkääjä Leroy Litasta. Pelaajan on määrä siirtyä Joutsenpaitoihin, kun hänen kanssaan päästään yhteisymmärrykseen henkilökohtaisista asioista.

Boron viimekauden toiseksi parhaan maalintekijän siirtyminen ei huhujen mukaan ole kuitenkaan täysin selvää. Molempien joukkueiden managerit painottavat, että pelaajasopimusta neuvoteltaessa heillä on muutama iso kysymys ratkaistavana. Vielä ei ole annettu tietoon mitä nämä syyt ovat.

Lita on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, sillä jo teini-ikäisenä hän mätti Bristol Cityssä 85 pelissä 31 maalia. Merkittävän tästä saavutuksesta tekee vielä se, että hän tuli 41 pelissä kentälle vasta vaihdossa.

Tämän jälkeen Reading osti hänet vuonna 2005 ja Lita iski heille 100 pelissä 32 maalia. 26-vuotias maalinsylkijä muun muassa auttoi seuran Valioliigaan tekemällä 22 pelissä 11 maalia heti avauskaudellaan.