Bolton, Liverpool ja Manchester United kärsivät loukkaantumisista kauden alla. Erityisesti Boltonin tilanne on harmillinen.

Boltonin 23-vuotias keskikenttäpelaaja Lee Chung-young on sivussa vähintään yhdeksän kuukautta. Hän mursi jalkansa ystävyysottelussa Newportia vastaan lauantaina. Hänelle tehtiin välittömästi onnistunut operaatio ja manageri Owen Coylen mukaan nyt keskitytään pelaajan hyvinvointiin ja hänelle annetaan kaikki tarvittavak tuki.

Liverpoolin Steven Gerrard on poissa ainakin syyskuuhun asti vanhan nivusvamman tulehduttua. Viime kaudella loukkaantunut nivunen oli lähtenyt paranemaan hyvin, mutta nyt hän joutuu viettämään useita päiviä sairaalassa infektion takia.

Manchester Unitedin aikaisemmin loukkaantuneen Javier Hernandezin aivotärähdys oli odotettua vakavampi. 23-vuotiaan hyökkääjä pääsi kuitenkin lentämään takaisin Englantiin joukkueensa Yhdysvaltain harjoituskiertueelta. ”Javier palaa miehistöön pian. Hän tarvitsee nyt lepoa ja sitten kevyttä harjoitusta”, sanoo manageri sir Alex Ferguson.