Kausiennakko 11/12 – Fulham

Yleistä
Seura ylsi viimekaudella toiseksi parhaaseen sijoitukseen Valioliigassa ollen kahdeksas. Fulham oli peräti neljänneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue sarjassa. Kesällä pelatut Eurooppa liigan karsintapelit ovat pitäneet huolen, että joukkueella on hyvä pelituntuma heti kauden alkaessa.

Maalivahdit
Mark Schwarzer aloittaa neljännen kauden seuran maalilla. Joukkue piti maalinsa tyhjänä 14 kertaa ja tulos oli koko sarjan neljänneksi paras. Ehdottomasti yksi sarjan varmimmista maalivahdeista.

Puolustus
Puolustus vaikuttaa Riisen tulon myötä viime kauttakin varmemmalta. Hänen tulonsa myötä takalinjat saavat lisää ulottuvuutta ja kokemusta. Viime kaudella ei paljoa omissa soinut, joten puolustuspään onnistuessa on seura taas vahvoilla.

Keskikenttä
Viime kaudella 12 maalia iskeneen Clint Dempseyn johdolla seuran keskikenttä on pysynyt suht samana. Keskikenttä on tasapaksu, josta edukseen esiintyy eniten Dempsey.

Hyökkäys
Hyökkäysmateriaali on seuran heikon osa-alue. Zamora ehkä kovin kärkimies, mutta ei sarjan kärkikastin miehiä. Jos joukkue johonkin kompastuu, on se hyökkäysosasto. Kaipaa ehdottomasti vahvistusta (mieluiten jo elokuun siirtoikkunan aikana).

Viime kauden sijoitus
8.

Veikkaus sijoitukseksi
9.-13.

Nosto
Seura ollut viime kausina suht pirteä ja pientä noususuhdannetta on Hodgsonin luotsauksesta lähtien. Jos seura mielii kympin sakkiin, on hyökkääjäpäätä vahvistettava.

Seuraa häntä
Bobby Zamora: jos mies pelaa terveenä koko kauden, hän voi jopa rikkoa oman yhden kauden maaliennätyksen. Viime kaudellakin ehti tehdä lähes piste per peli tahtia loukkaantumisiltaan.