On aika katsahtaa viime kierroksen tuloksia ja seuraavan kierroksen veikkauksia. Viime viikolla Jesaja otti yhden pisteen johdon saamalla seitsemän oikein, kun Timotei sai tyytyä vain kuuteen. Näillä tuloksilla jää jätkillä kyllä rahat saamatta ja tätä menoa taitaa nuudelit tulla tutuiksi, jos sama meno jatkuu…

13 oikein tuloksia löytyi viime kierroksella kaksi kappaletta, joten kyllä tässä maassa tietämystäkin löytyy – se nyt vain ei ole keskittynyt meidän vieraileviin pelaajiimme. Emme siis voi edelleenkään suositella kenenkään laittavan rahaa kummankaan riveihin.

Tässä J:n ja T:n lähettämät rivit ja viestit seuraavalle kierrokselle:

Jesaja:
1. Chelsea – Norwich 1
2. Swansea – Sunderl. 1×2
3. Blackburn – Everton 2
4. Leicester – Southampt x2
5. Crystal P – Blackpool 2
6. Portsm. – Cardiff 2
7. Derby – Burnley 1x
8. Brighton – Peterboro 1
9. Middlesbr – Coventry 1
10. Millwall – Barnsley 1
11. Ipswich – Leeds x2
12. Doncaster – Bristol C 1x
13. Hull – Reading x

Kommentti: ”Kohteessa 1 Chelsea on melko nihkeästä viime kotiottelustaan huolimatta suuri suosikki. Chelsean keskikenttä on kärsinyt hieman loukkaantumisista, mutta etenkin jos tuore hankinta Juan Mata pelaa, tulee Chelsea saamaan lisää ulottuvuutta kokoonpanoonsa. Torres on ollut todella huono, joten Drogba saattaa päästä avaukseen. Norwich on materiaaliltaan täysi vastaantulija. Varma ykkönen.

Kohteessa 2 Swansea pelasi kautta aikain historian ensimmäisen Valioliigan kotiottelunsa suht vaisusti heikkoa Wigania vastaan. Maalivahti Vorm oli liekeissä torjuen muun muassa rankkarin. Tällä kertaa vastaan tulee astetta kovempi joukkue, kun Sunderland saapuu vieraaksi. Vaikea ottelu, sillä Sunderlandin peli on hakemista myöskin. Pahin jännitys saattaa olla Swansealta pois, mutta ottelussa voi käydä miten tahansa. Pelataan ottelu täyteen merkkejä.

Kohteessa 3 Everton loi kyllä maalipaikkoja viime ottelussaan, mutta hävisi silti kotonaan QPR:lle. Joukkueella on kyllä kelpo materiaali ja Blackburn on tällä hetkellä suossa. Luotetaan Evertonin hallintaan ja sisuuntumiseen viime ottelusta. Kakkonen.

Tämä kierros saattaa poikia rahaa, sillä uskon monen ottelun päättyvän vierasvoittoon. Se nostaisi rivin arvoa huomattavasti. Olen nyt päästänyt amatöörin johtoon vakiovenkoilussa. Timotei oli yhden tuloksen parempi viime kierroksella. Mutta ammattipelaajat hakevat sitä ”isoa kalaa” ja nyt semmoinen olisi mahdollista saada. Kalaonnea, eiku pelionnea vaan kaikille. Malttia niin kyllä sieltä sitä rahaakin joskus tulee! Luulen, että Timotei lähtee taas ”varmarivillä”, joka menee täysin metsään.”

Timotei:
1. Chelsea – Norwich 1
2. Swansea – Sunderl. 2
3. Blackburn – Everton 2
4. Leicester – Southampt 2
5. Crystal P – Blackpool 1x
6. Portsm. – Cardiff x
7. Derby – Burnley 1
8. Brighton – Peterboro 1×2
9. Middlesbr – Coventry 1
10. Millwall – Barnsley 1
11. Ipswich – Leeds x2
12. Doncaster – Bristol C 12
13. Hull – Reading x2

Kommentti: ”Vähän mua huolestuttaa pelata kaveria vastaan, joka ei osaa edes omaa kuponkia tarkastaa oikein. Olin totta kai hetken kusi päässä ja jalat ilmassa, kun kuulin Jesajan ilmoittaneen mun johtavan. Sitten tarkistin tulokset ja ainakaan minä en saanut itselleni sitä kuutta oikein enempää.

Vakioveikkaus on osottaunut just niin vaikeaksi kuin kuvittelinkin. Alle puolet oikein kuulostaa jo paskalta arpajaistuurilta. Onneksi vastustajanakaan ei ole mitään ruudinkeksijää…

Itse kohteista voisin nostaa esiin muutaman. Kohteessa kaksi yksi omista suosikeistani Sunderland hakenee vierasvoiton viime kierroksen pettymyksen jälkeen. Myös Evertonin odotan saavan kauden avausvoiton Blackburnin vieraana.

Mestaruussarjan peleistä kärkikamppailu kohteessa kahdeksan on viikon arpavalinta multa. Toivon vierasjoukkueen voittavan. Myös yksi uusista suosikeistani Millwall ottaa kotivoiton. Se on sellainen perus suomalainen valinta (ottamatta kantaa siis politiikkaan).

Odotan innolla joko ensi kierroksen jälkeen osat vaihtuisivat, koska nythän voidaan jo olettaa ettei tämä Jesaja edes osaa laittaa oikeaa määrää merkkejä lappuun :D Unibetillä mun kertoimet lähti just nousuun!”

Siinäpä rivit ja mietteet pelaajiltamme. Todellakin viime kierrokselle saimme jo alustavissa keskusteluissa Jesajalta tiedon, että hän hävisi yhdellä pisteellä. Emme pystyneet uusimaan tätä ilmiötä, joten jouduimme hänelle sen seitsämän oikein laittamaan kaikesta nauramisesta ja lattialla pyörimisestä huolimatta. Sarjan viihdearvo nousi ainakain toimituksen parissa!