Wigan on hankkinut Almeriasta laituri Albert Crusatin kahden vuoden sopimuksella. 29-vuotias allekirjoitti sopimuksen tänään tiistaina. Hän on pelannut yli 150 La Liga ottelua.

Arsenal aloitti miehistönsä vahvistamisen hankkimalla Park Chu-Youngin Monacosta. 26-vuotias Park teki Ligue 1:ssä 25 maalia 91 ottelussa ja on pelannut Etelä-Korean maajoukkueessa jo 19-vuotiaana. Aivan täysin eivät Tykkimiehet voi nauttia Parkin palveluksista, sillä hänen on palattava kotiin vuonna 2013 hoitamaan asevelvollisuutensa.

QPR hankki Arsenalista vasemman puolustajan Armand Traoren, joka allekirjoitti kolmen vuoden sopimuksen seuran kanssa. 21-vuotias pelaaja pelasi viime kaudella lainassa Juventuksessa ja hänen ainoaksi pelikseen Tykkimiesten paidassa 15 kuukauteen jäi lauantain 8-2 murskatappio Manchester Unitedia vastaan.

Siirroista uutisoi Valioliigan virallinen sivusto premierleague.com.