Sivustomme vakioveikkaukseen liittyvä sarja on neljännessä osassaan ja viimeistään viime kierroksen ansiosta voidaan jo puhua viihdesarjasta. Kumpikin pelaajistamme sai ainoastaan viisi oikein, joten voivatko kundit enää muuta kuin parantaa? Noh, katsotaan millaisia rivejä tällä viikolla on tarjolla ja tehdään johtopäätökset pelien jälkeen…

Jesaja:
1. Wolves – Tottenham 2
2. Stoke – Liverpool 1x
3. Arsenal – Swansea 1
4. Man City – Wigan 1
5. Sunderl. – Chelsea 2
6. Everton – Aston V x2
7. Barnsley – Leicester 2
8. Burnley – Middlesbr 1
9. Leeds – Crystal P 1×2
10. Southampt – Nottingh. 1
11. West Ham – Portsm. 1
12. Blackpool – Ipswich 1x
13. Bristol C – Brighton 1x

Kommentti: ”Kohteessa 1 Wolverhampton on aloittanut jopa yllättävän vahvasti kautensa. Sillä on tilillään kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Tottenham kärsi pahan takaiskun kun Rafael van der Vaart loukkaantui maaottelutauolla. Joukkue on hävinnyt kaksi otteluaan manchesterilaisseuroille, joten se annettakoon anteeksi. Kansa tuijottaa liikaa Wolvesin pirteään starttiin. Tottenham on materiaaliltaan ehdottomasti kovempi. Emmanuel Adebayor pääsee viilettämään Tottenhamin kärkeen.

Kohteessa 2 Liverpool on aloittanut todella vahvasti, mutta Stoke on kotonaan tunnetusti kova joukkue. Tässä pelataan muuta kansaa vastaan. Stoke ei päästä Liverpoolia helpolla ja kotivoitto tai tasapeli nostaisi rivin arvoa huomattavasti.

Kohde 3 on varma ykkönen. Arsenal on sisuuntunut rökäletappiosta Manua vastaan. Vaikka loukkantumis- ja pelikieltolista ovat pitkiä, on Arsenal aivan eri luokan joukkue materiaaliltaan. Uudet pelaajat pääsevät Gunnersien riveissä näyttämään kyntensä.

Kohteessa 4 Man City on ylivoimainen materiaaliltaan. Lisäksi joukkue on kovassa lennossa. Wiganille ei voi povata helppoa iltapuhdetta. Varma ykkönen.

Kohteessa 5 Chelsea on materiaaliltaan kovempi joukkue, vaikka Sunderland teki paljon hankintoja kesällä. Luotetaan vierasvoittoon

Kohteen 6 Everton on pienoisessa kriisissä. Joukkueen fanit järjestävät protestin seurajohtoa vastaan ennen ottelua, sillä kausi on alkanut jälleen heikosti. Aston Villa on heikentynyt viime kaudesta, mutta tämänhetkistä Evertonia vastaan joukkueen materiaali riittää. Tasainen ottelu.

Tämä kierros tarjoaa melko paljon ohipelejä, eli altavastaajakohteita löytyy. Tämä siksi, että aion rikastua ennen kuin muut hölmöt kuten Timotei, joka pelaa vain varmoja merkkejä. Vakion ideahan on vaania altavastaajarivejä, jotta rivin arvo kasvaa. Kun pari altavastaajaa saa kiinni, niin puhutaan jo paljon isommista rahoista. Kun altavastaajia hakee, eivät ne tietenkään toteudu usein. Mutta tosi pelimies luottaa siihen, että tulee voittoja hieman harvemmin mutta suuremmalla potilla. Toki meikäläiseltäkin löytyy muutama varma tämän viikonlopun rivistä, mutta jos ei halua saada 13. oikein tuloksella mitään hiluja, on koitettava löytää yllätyksiä. Peace out ja pelionnea kaikille paitsi Timoteille, luonnollisesti.”

Timotei:
1. Wolves – Tottenham 1×2
2. Stoke – Liverpool 2
3. Arsenal – Swansea 1x
4. Man City – Wigan 1
5. Sunderl. – Chelsea 2
6. Everton – Aston V x2
7. Barnsley – Leicester 2
8. Burnley – Middlesbr 2
9. Leeds – Crystal P 1x
10. Southampt – Nottingh. 1
11. West Ham – Portsm. 1
12. Blackpool – Ipswich 1
13. Bristol C – Brighton x2

Kommentti: ”Missä aloittelijan tuuri? Eipä ole hääppöinen avaus ollut tosin kaverillakaan ja hänenhän piti ennakkotietojen mukaan olla kokenut veikkaaja.

Miklun siirtyminen Leedsiin tuo jo periaatteessa Leedsille vähintään pisteen. Eikai nyt sentään ikilupaus voi meitä pettää? :) Odotan myös Arsenalin palaavan pisteiden tielle hajahankintojensa kanssa Swanseaa vastaan.

Liverpoolin ja Chelsean voittoja voi pitä varmana, mutta jotenkin ekassa kohteessa mun myötätunto on Wolvesilla. Silti siihen kaikki merkit, koska Spurs lienee vahvoilla… Jotenkin vierasvoittoista Valioliigakierrosta voi odottaa ja mestaruussarjassa taasen enemmän kotivoittoja.

Jotenkin nyt on sellainen tuntu, että avataan kassavirta kotiinpäin ja päästään rahoille tällä rivillä. Jos ei kolmas kerta toden sano niin ehkä sitten tämä neljäs? :)”

Valioliiga.com muistuttaa jälleen, ettei suosittele nykytiedoilla laittamaan senttiäkään pelaajien riveihin. Veikkauksen sivuilta löytyy kohteiden tulokset arpova nappi, jota sen sijaan voimme suositella.