Keskiviikko tarjoaa Mestarien Liigassa kaksi Valioliigajoukkueen ottelua. Manchester United kohtaa vieraissa Benfican ja Manchester City isännöi puolestaan Napolia.

Benfica – Man United

Manchester Unitedilla on hieman huolia puolustuksessa vierasottelussaan, sillä kokoonpanosta puuttuvat tärkeät Rio Ferdinand ja Nemanja Vidic. Ferdinand on kärsinyt loukkaantumisista jo pitkään, eikä Manageri Sir Alex Ferguson halua ottaa riskejä, sillä viikoloppuna on tulossa kova liigaottelu Chelsea vastaan. Sivussa ovat myös puolustajat Jonny Evans ja Patrice Evra. Puolustuksessa riittää siis paikattavaa ja näytönpaikkaa tarjotaan varmasti ainakin Chris Smallingille ja Phil Jonesille. Hyökkäyksessä ja keskikentällä Sir Alexilla riittääkin vaihtoehtoja.

Benfica otti viime ottelussaan vakuuttavan 2-1 voiton Portugalin liigassa Vitoria Guimaraesista. Benficalla riittää argentiinalaista taitoa. Walter Gaitan, Juan Pablo Aimar ja Javier Saviola miehittävät keskikenttää ja hyökkäystä. Tosin Aimar ei pelannut viikonlopun sarjapelissä, mutta kovassa ottelussa hän varmasti tuo kokemusta kentälle. Outoa on, että Espanjan maajoukkuepelaaja Joan Capdevilaa ei olla nimetty joukkueen 25 hengen euroryhmään.

Benfica ja Man United ovat kohdanneet monesti europeleissä. Nyt vuorossa on jälleen uusi tiukka ottelu, jonka Manchester United kuitenkin mitä luultavimmin tulee voittamaan.

Man City – Napoli

Tämän kauden komeetan lailla aloittanut Manchester City yrittää pitää puhdasta sarjaa. Joukkue on voittanut kaikki syyskauden ottelunsa tähän mennessä. Loukkaantumishuoliakaan ei pitäisi olla, sillä poissa on varmasti vain Nigel de Jong.

Italialaisjoukkue Napoli aloitti vakuuttavasti Italian Serie A:ssa. Joukkue haki 3-1 voiton Cesenasta sunnuntaina. Joukkueelta sivussa ovat Marco Donadel ja Miguel Britos.

Man City on tällä hetkellä kovassa nosteessa. Italialaisjoukkue lähtee totutusti tiukalla puolustuksella kamppailuun. Kamppailusta saattaa Man Cityn aiemmista ilotulituksista huolimatta tulla varsin tiukka. Kotijoukkue on kuitenkin todennäköisesti niukka voittaja. Molemmille Mestarien Liiga nykyisessä muodossaan on uusi tuttavuus.

(Loukkaantumiset ja kokoonpanotiedot goal.comista)