Mitäpä olisi Joey Bartonin viikko ilman loistavia esiintymisiä kentällä ja vähän provosoivaa twittausta Twitter-palvelussa?

Mies sai QPR:ssä kapteenin vastuut ja velvollisuudet hoidettavakseen, mutta se ei tunnu menoa haittaavan. Mies kyllä johti joukkonsa komeaan voittoon viikonloppuna Wolvesia vastaan, mutta jo ottelussa tunteet lämpenivät Karl Henryn kanssa. Vihaiset katseet jatkuivat koko ottelun ja vielä sen jälkeenkin.

Illalla, kun Barton pääsi toisen harrastuksensa eli twittauksen pariin, alkoi kommentteja virrata. Ensin lukijat saivat ihmetelläkseen viestin, jossa QPR kapteeni haukkui Henryä idiootiksi ja käski pitämään suunsa kiinni. Samalla hän viittasi Henryn olevan vain sunnuntailiigan peluri.

Pian viestiä seurasi toinenkin twittaus: ”En ollut iloinen, kun toinen pelaaja yritti tahallaan vahingoittaa aivan pelin lopussa. Vain koska hän on huonompi kaikin tavoin. Idiootti.”

Myös Wolvesin manageri Mick McCarthy sai kuulla kunniansa. Barton vihjasi, että manageri teki tyhmästi kun ei hankkinut häntä vaikka hänellä oli siihen mahdollisuus.