The Telegraph uutisoi, että sunnuntain Tottenham-Arsenal ottelun tapahtumat aiotaan ottaa tutkintaan. Sekä Tottenham että Arsenal aikovat ottaa tosissaan faniensa loukkaavien kommentien huudot.

Ehkä pahimpia loukkauksia katsomosta heittivät Arsenalin kannattajat laulamalla entisestä hyökkääjästään Emmanuel Adebayorista muun muassa seuraavaa”Sinut olisi pitänyt ampua Angolassa ” (viitaten viime vuonna Afrikan mestaruuskisoissa Togon maajoukkueen bussiin kohdistuneesta ammuskelusta, jossa moni Adebayorin ystävä ja joukkuetoveri kuoli) ja ”Sinun olisi pitänyt palaa mellakoissa”(viittaus viime kuun mellakoihin Lontoossa).

Molemmat joukkueet julkaisivat tiedotteen, jossa seurat sanovat ottavansa vakavasti rasistiset, homofobiset ja muuten loukkaavat huudot. Tiedotteessa sanotaan myös, että syylliset aiotaan saada selville. Heitä aiotaan todennäköisesti rangaista vähintään porttikielloilla.