Viikonlopun Valioliigakierros sisälsi kauden kovimmat yllätykset tähän asti. Seuraavassa ensin tulokset kierrokselta:

Arsenal – Stoke City 3-1
Fulham – Everton 1-3
Man Utd – Manchester City 1-6
Blackburn – Tottenham 1-2
QPR – Chelsea 1-0
Wolves – Swansea City 2-2
Aston Villa – WBA 1-2
Bolton – Sunderland 0-2
Newcastle – Wigan Athletic 1-0
Liverpool – Norwich City 1-1

Kierroksen kaikista suurin yllätys nähtiin, kun QPR voitti 1-0 Chelsean kotonaan kuumassa paikalliskamppailussa. Chelsealta ajettiin ottelussa jo ensimmäisellä puoliajalla kaksi miestä ulos ja QPR iski 10 minuutin kohdalla ottelun voittomaalin rangaistuspotkusta. Ehkä vähiten yllättävää oli Chelsea manageri Villas-Boasin ottelun jälkeen antamat kriittiset lausunnot tuomareista ja heidän ”jo kolmannesta peräkkäisestä ottelun lopputulokseen vaikuttaneesta toiminnasta”.

Manchesterissa nähtiin sarjan kärkikamppailu, kun City saapui Old Traffordille sarjan kärkipaikalta. Ensimmäinen erä ei vielä antanut vihiä siitä, mitä tuleman piti. Yksi maalia ja tasaista puurtamista oli juuri odotetun tiukkaa. Toinen puoliaika alkoi Jonny Evansin typerällä rikkeellä ja punaisella kortilla. Loppu olikin sitten Unelmien Teatterin historiaa. City nuiji paikallisvastustajansa lukemin 1-6 ja sir Alex Ferguson sanoi ottelun olleen hänen uransa katastrofaalisin.

Muita nostoja ovat tietenkin Norwichin yltäminen tasapeliin Poolia vastaan sekä surkean alkukauden pelanneen Arsenalin hyvän vireen jatkuminen.