Tässä nimimerkki AS:n raportti Spursin ja Villan eilisestä ottelusta:

“Pallonlaajennusleikkauksesta toipuva Tottenham luotsi Harry Redknapp palasi vaihtopenkille, eikä hänen tarvinnut rasittaa sydäntään Lontoolaisten ottaessa helpon voiton. Aston Villan manageri Alan McLeish oli valmistautunut otteluun merkkaamalla Tottenhamin laiturin Gareth Balen.

N’Zogbia jätettiin avauksesta ja Villa pelasi kahdella oikealla puolustajalla tuloksetta, sillä Carlos Cuellar ja Alan Hutton olivat voimattomia Balen ollessa mukana molemmissa Spurs osumissa. Aston Villalla oli ottelun aikana vain kaksi puolittaista paikkaa ja se oli vaikeuksissa läpi ottelun.

Puolustusvoittoisella ideologialla lähteneen Villan heikkous oli pahin mahdollinen, eli oma puolustuspelaaminen. Villa ei ottanut pelitilaa pois Tottenham pelaajilta tarpeeksi ajoissa, vaan antoivat heidän hallita peliä vapaasti. Molemmat maalit syntyivät Midland joukkueen kyvyttömyydestä purkaa pallo pois omalta maalinedustukselta.

Ensimmäinen maali nähtiin 13. minuutilla. Van Der Vaart keskitti kulmapotkun maalille ja Emile Heskey puski pallon kuudentoista rajalle, josta Gareth Bale iski volleyn kimmoten Villa pelaajasta pilkun kohdalle selkä maalinpäin olleelle Togolais kärjelle. Joka iski kuperkeikan ja saksipotkun sekoitukselta olevan taidonnäytteen oikeaan alanurkkaan. Myös viisi minuuttia ennen ensimmäistä puoliaikaa verkko heilui jälleen.

Gareth Bale laittoi keskityksen vasemmalta matalana maalille ja Collins tuhri pallon maaliviivalle ohi oman maalivahti Givenin, suoraan Adebayorin jalkaa. Näin Manchester Citystä lainassa olevalle pelaajalle oli helppo työ nostaa kauden naalinsa viiteen osumaan. Adebayorille maalit tulivat suurena helpotuksena, sillä mies oli viimeksi maalannut liigassa syyskuun 18. päivä.

Tottenham nousi voitollaan sarjassa kolmanneksi ohi Chelsean ja on toisena olevaa Manchester Unitedia neljä pistettä perässä. Lontoolaiset ovat aloittaneet kauden loistavasti ja ovat ottaneet nyt kahdeksan voittoa yhdeksästä pelistä. He ovat aloittaneet liigan viimeksi näin hyvin kaudella 66-67.

Tottehamin kokoonpano: Friedel, Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto, Lennon, Parker, Modric (Sandro), Bale, Adebayor, Van der Vaart (Defoe).

Aston Villan kokoonpano: Given, Cuellar (Bannan), Dunne, Collins, Warnock, Hutton, Herd (Delph) , Petrov, Agbonlahor, Bent, Heskey.

Katsojia oli noin 35 000 ja pelipaikkana oli White Hart Lane.

Tuomarina oli M.Halsey.”