Sarjan kärjessä jatkaa kierroksen jälkeen edelleen manchesterilaisjoukkueet. Cityn kova vire jatkui myös Newcastlea vastaan, joka oli ottelua ennen vielä tappioitta tällä kaudella Valioliigassa.

Toinen manchesterilainen seura United tahkosi tiukan 0-1 voiton Swanseasta ja näyttää toteuttavan valmentaja sir Alex Fergusonin pyyntöä ottaa ”niitä 1-0 -voittoja”, jotka ovat hänen mukaansa mestaruuden salaisuus.

Arsenalin Robin van Persie jatkaa hurjaa maalivirettään ja on nyt tehnyt jo 31 maalia tämän kalenteri vuoden aikana. Kaksi maalia Norwichin verkkoon toivat vieraspisteet Lontooseen.

Toinen lontoolaisseura Chelsea koki viime hetken tappion Liverpoolia vastaan ja brittimedia tuttuun tapaansa spekuloi manageri Villas-Boasin tilanteesta, vaikka seura kuitenkin viidentenä. Tämä ei tietenkään tyydytä menestymisenhaluisia faneja, mutta aivan mistään katastrofista ei vielä liene kysymys.

Sarjan jumbokamppailussa nähtiin odotetusti huikea taisto, joka päättyi tasapeliin Blackburnin Yakubun lisäajalla tekemällä rangaistuspotkumaaliin. Wigan oli ottanut johtoaseman vain kaksi minuuttia ennen ottelun varsinaisen peliajan loppua, joten tilanteita riitti aivan loppuun asti.

Kierroksen komein maali nähtiin, kun Tottenhamin Emmanuel Adebayor iski saksipotkulla joukkueensa ensimmäisen maalin Aston Villan verkkoon. Sama mies jatkoi ottelussa myös iskemällä 2-0 maalin ja paikkoja oli vielä useampaankin häkkiin.

Kierroksen kaikki tulokset:
Tottenham – Aston Villa 2-0
Chelsea – Liverpool 1-2
Norwich City – Arsenal 1-2
Everton – Wolves 2-1
Manchester City – Newcastle 3-1
Stoke City – QPR 2-3
Sunderland – Fulham 0-0
WBA – Bolton 2-1
Wigan Athletic – Blackburn 3-3
Swansea City – Manchester United 0-1