Eilen pelatulla Eurooppa liigan kierroksella jäivät sekä Fulham että Stoke ilman voittoja.

Fulhamin osana oli hävitä 1-0 Twentelle, joka tarkoittaa pakkovoittoa viimeisellä kierroksella sarjajumbo Odense BK:ta vastaan jatkopaikan varmistamiseksi. Tasapelikin saattaa riittä, riippuen lohkon toisen ottelun lopputuloksesta.

Ottelun ainoa maali syntyi minuutti ennen täyttä peliaikaa, kun Twenten Marc Janko iski 1-0 lukemat taululle. Samalla Twente varmisti jatkopaikkansa jo ennen viimeistä kierrosta.

Stoke oli ensimmäisen erän jyrän alla Dynamo Kieviä vastaan ja joutuikin 0-1 tappioasemassa erätauolle. Kenwyne Jonesin tasoitus tuli vasta yhdeksän minuuttia ennen peliajan loppumista, mutta tasapeli riitti jo varmistamaan Stoken jatkopaikan alkulohkosta.

Stokelaisten viimeinen ottelu on lohkokakkosta Besiktasia vastaan.