Swansea teki jättiyllätyksen ja voitti Arsenalin 3-2. Arsenal sai otteluun hyvän alun, kun Robin van Persie teki 0-1 maalin jo viiden minuutin pelin jälkeen.

Scott Sinclair tasoitti rangaistuslaukauksesta ja erinomaisen ottelun pelannut Nathan Dyer nosti kotijoukkueen johtoon 57. minuutilla. Theo Walcott tasoitti 69 minuutun kohdalla, mutta Gunners-fanien vielä juhliessa iski Danny Graham 45 sekuntia myöhemmin ottelun voittomaalin.

Päivän toisessa ottelussa Newcastle otti 1-0 kotivoiton QPR:stä Leon Bestin maalilla. QPR:n ottelu oli ensimmäinen uuden managerin Mark Hughesin johdolla. Seuran tilanne ei ole hääppöinen, sillä se on varmuudella putoamisrajan alapuolella kierroksen jälkeen. Newcastle sen sijaan otti kiinni Arsenalin, ja molemmat seurat ovat nyt 36. pisteessä jakaen viidennen paikan sarjataulukossa.