Swansean maalivahti Michel Vorm on tehnyt todellisen läpimurron Valioliiga-eliittiin tällä kaudella. Hän on esittänyt erinomaisia otteita, ja ollut yksi suurimmista syistä miksi nousijajoukkue on pärjännyt loistavasti tällä kaudella.

Nyt siirtoikkunan ollessa auki, on hollantilaismaalivahti yksi kuumimmista nimistä, jonka perässä on useita sarjan seuroja.

Swansean johtaja John van Zweden toteaa Soccernetin haastattelussa, että ainakin Manchester United, Chelsea, Tottenham ja Newcastle ovat kyselleet maalivahdin perään.

Tottenhamin maalissa pelaa tällä hetkellä konkarivahti Brad Friedel, joten seuralla on suuri mielenkiinto löytää huipputorjuja Friedelin tilalle, kun eläköityminen koittaa. Myös Chelsean tilanne on samanlainen Petr Cechin kohdalla.

Newcastlen loistavan kauden pelannut Tim Krul on vielä nuori, mutta häntä ollaan oltu jo useaan otteeseen viemässä suurempiin seuroihin. Magpiesin lähestyminen voi siis merkitä sitä, että Krul on lähellä siirtoa muualle.

Manchester Unitedin tilanne on mielenkiintoinen. Seura investoi lähes 20 miljoonaa David De Geaan, joka ei ole vielä onnistunut lunastamaan jättimäisiä odotuksia. Tosin mies on vielä todella nuori, joten sir Alex Ferguson saattaa etsiä kokeneempaa vahtia muutamaksi seuraavaksi vuodeksi jakamaan vastuuta.

Ehkä hieman hämmentäväksi Unitedin kiinnostuksen tekee se, että seurassa on myös Anders Lindegaard, joka on muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta pelannut erinomaisesti. Vuonna 1984 syntynyt tanskalaismaalivahti on kantanut viime otteluissa vastuuta, mutta olisiko sir Alexin mielestä Vorm parempi vaihtoehto maalinsuulle?