Aston Villa hävisi vierasottelun 2-1 Newcastlelle eilen, ja tunteet kävivät lämpöisinä ottelussa ja sen jälkeen.

Soccernetin mukaan Stephen Ireland käski valmentaja Alex McLeishin ”painua vit***n” (”f*** off”), kun tämä otti miehen vaihtoon. Ilmeisesti McLeish syytti Irelandia ottelun avausmaalista, ja ei muutenkaan ollut tyytyväinen tämän otteisiin.

”Stevien olisi tullut taklata tai ainakin blokata keskitys. Mutta puoliajalla oli selvää, ettei hänellä ollut kapasiteettiä mennä vastustajan lähelle. Hänellä oli ongelmia nilkkansa kanssa”, sanoo McLeish ja yrittää tyynnytellä tilannetta lehdistölle.

Myös Charles N’Zogbia arvosteli ottelun jälkeen valmentajaa Twitterissä, kun hänet vaihdettiin kentältä 67. minuutin kohdalla. ”Ensimmäistä kertaa elämässäni, minä en ole onnellinen pelatessani jalkapallo”, lohkaisee ranskalaislaituri.

Aston Villa on sarjassa tällä hetkellä sijalla 13. Eroa putoamisviivaan on turvalliset kahdeksan pistettä, mutta voittoja on kertynyt tällä kaudella vasta kuusi 24. ottelussa.