Eilisestä Liverpoolin ja Tottenhamin pelistä ei paljoa kerrottavaa jälkipolville jäänyt. Seurat nyhjäsivät 0-0 tasapelin Anfieldiellä.

Ainoastaan kentille kahdeksan ottelun pelikiellosta palannut Luis Suarez onnistui säväyttämään potkaisemalla Scott Parkeria vatsaan ottelun tuoksinnassa. Tämä tapahtui vain kolme minuuttia sen jälkeen, kun hän oli päässyt kentälle pelin 66. minuutilla.

Tuomari Michael Oliver antoi tilanteesta urugualaiselle keltaisen kortin, vaikka tilanteesta olisi voinut joidenkin arvioiden mukaan antaa jopa punaisen.

Myös Manchester Unitedin Wayne Rooney oli valppaana, ja heti tilanteen jälkeen hän kirjoitti Twitteriin: ”Jos tuomari näki Suarezin potkun ja varoittaa häntä, sen olisi pitänyt olla punainen”. Kommentti on omiaan nostattamaan tunteita ennen ensi viikonlopun Unitedin ja Liverpoolin kohtaamista, sillä nimenomaan kauden ensimmäisen pelin tapahtumat toivat Suarezille pitkän pelikiellon.

Eilisen tasapeliin päättyneen ottelun toinen huomiota herättänyt tapaus oli, kun ensimmäisellä puoliajalla kentälle juoksi yhtäkkiä kissa. Aikansa kentällä juoksenneltuaan turvamiehet saivat napattua sen syliinsä. Kissan käyttäytymisestä päätellen kyseessä oli kesy kotikissa, sillä se ei juurikaan pistänyt vastaan.

Kissalle perustettiin nopeasti oma Twitter-tili (http://twitter.com/anfieldcat), jolla on kirjoitus hetkellä jo yli 25 000 seuraajaa. Tilillä ”Anfieldcat” toteaa muun muassa Evertonin olevan kiinnostunut tekemään sopimuksen hänen kanssaan. Kissa toteaa myös Fernando Torresin olevan hänelle mustasukkainen, koska hän sai enemmän kannatusta kuin espanjalainen koko kautena.

Myös Stewart Downing saa osansa, kun kissa toteaa juosseensa useamman pelaajan ohi kolmessa minuutissa kuin hän koko kautena.