Chelsean tilanne alkaa kärjistyä. Seura pelasi juuri kauden huonoimman ottelunsa Evertonia vastaan häviten sen 2-0, ja nyt pelaajat osoittavat taas mieltään nuorelle portugalilaismanagerille.

Andre Villas-Boas kutsui pelaajat ylimääräisiin harjoituksiin heidän vapaapäivänään, koska oli todella pettynyt pelaajien suoritukseen Everton-tappiossa.

Tämä närkästytti varsinkin seuran vahemmat pelaajat, jotka vastasivat managerin sättimiseen kertomalla omia mielipiteitään managerista ja hänen taktiikoistaan.

Guardian-lehti kuvailee ylimääräisten harjoitusten tunnelmaa todella painostavaksi ja negatiiviseksi.

Chelsean vanhempien pelaajien välit manageriin ovat olleet alusta asti heikot, kun portugalilainen pyrkii nostamaan nuoria pelaajia esille istuttamalla iäkkäämpiä penkillä. Villas-Boasin omien sanojen mukaan tämän piti tapahtua ilman, että mestaruustaistelu kärsii, mutta matkaa kärkeen on nyt jo 17 pistettä.

Arvostelu lisääntyi, kun Nicolas Anelka ja Alex joutuivat viimeiset hetkensä lontoolaisseurassa harjoittelemaan reservien kanssa ilmoitettuaan tahtonsa lähteä joukkueesta.

Myös Frank Lampard ja Didier Drogba ovat olleet oloonsa tyytymättömiä, kun Villas-Boas on jättänyt heidän peliaikansa vähäiseksi. Myös tammikuun uusi hankinta Gary Cahill on pelannut vasta kerran, vaikka hän on ollut seurassa jo viisi viikkoa.

Seuran omistaja Roman Abramovich on antanut oman tukensa managerille, mutta hän on maininnut aistineensa pelaajien huonot välit apuvalmentaja Roberto Di Matteon kanssa. Venäläismiljardööri on myös ollut tyytymätön pelaajien esityksiin viime aikoina.