Valioliigafanit saavat nyt lauantaista tiistaihin ulottuvan putken, kun joukkueet pelaavat neljänä perättäisenä päivänä sarjaotteluita.

Liverpool ja Everton joutuvat urakoimaan, kun seurat pelaavat sekä lauantaina että tiistaina. Jälkimmäisenä pelataan seurojen välinen paikalliskamppailu.

Kierroksella haetaan asetelmia erityisesti sarjan peräpäässä, kun viisi viimeistä joukkuetta ovat vain kahden pisteen sisällä toisistaan.

Kamppailuista erityisen mielenkiintoiseksi nousevat Boltonin ja QPR:n sekä Wolvesin ja Blackburnin kohtaamiset, joissa pelataan kuuluisia ”kuuden pisteen otteluita”.

Myös maanantaina on iso ottelu tiedossa, kun neljäntenä oleva Arsenal kohtaa kuudentena olevan Newcastlen. Vierailijat tarvitsevat ehdottomasti voiton taistellakseen vielä sarjan neljännestä paikasta.

Manchesterilaiset hävisivät menneellä viikolla Eurooppa liigan ensimmäiset osaottelut, joten latautuminen on varmasti kova sunnuntain otteluihin. United kohtaa Old Traffordilla hyvin viime aikoina pelanneen West Bromin ja City vieraissa Swansean.

Tässä kaikki neljän päivän ottelut ja alkamisajankohdat Suomessa:

Lauantai 10.3
14:45 Bolton – QPR
17:00 Aston Villa – Fulham
17:00 Chelsea – Stoke
17:00 Sunderland – Liverpool
17:00 Wolverhampton – Blackburn
19:30 Everton – Tottenham

Sunnuntai 11.3.
16:00 Manchester United – West Brom
16:00 Swansea – Manchester City
18:00 Norwich – Wigan

Maanantai 12.3.
22:00 Arsenal – Newcastle

Tiistai 13.3.
22:00 Liverpool – Everton