Eilisen manchesterilaisten synkän päivän täydensi Manchester City, joka seurasi paikalliskilpailijansa jälkiä ulos Eurooppa liigasta.

1-0 ensimmäisen osan Sporting Lisbonille hävinnyt City ei syystä tai toisesta ollut täysin lautautunut kotona pelattavaan toiseen osaotteluun.

Sporting käytti tilannetta hyväkseen ja iski itsensä varmantuntuiseen 2-0 johtoon ensimmäisellä puoliajalla.

Tässä vaiheessa manchesterilaiset alkoivat vasta tosissaan taistelemaan jatkopaikastaan. Sergio Agüeron kahdella ja Mario Balotellin yhdellä rangaistuspotkusta ampumalla maalilla kokonaistilanne oli jo tasan.

Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty, joten Sporting jatkaa matkaansa Eurokentillä vierasmaalisäännön turvin.

Aivan ottelun lopussa Cityn maalivahti Joe Hart oli lähellä maalintekoa, mutta vastustajan maalivahti Rui Patrício onnistui torjumaan brittimaalivahdin puskun. Yliaikaa oli jo pelattu yli viisi minuuttia tässä vaiheessa.