Manchester City nousi eilen takaa voittoon Chelseaa vastaan.

Chelsea johti ottelua 0-1 Gary Cahillin maalilla, kun Carlos Tevez teki paluun kentillä 66. minuutin kohdalla – vain kuusi minuuttia lontoolaisten maalin jälkeen.

Tämän jälkeen peli ehti vanhentua vain reilu kymmenen minuuttia, kun Sergio Aguero laukoi rangaistuspotkusta tasoituksen.

Voittomaali olikin sitten kaunista katseltavaa, kun Carlos Tevez ja Samir Nasri pelasivat upeasti yhteen. Nasri iski Tevezin syötöstä elintärkeän voittomaalin Citylle, joka nousi pisteen päähän sarjakärki Manchester Unitedista.

Tevezille saattaa olla tiedossa enemmänkin peliaikaa tulevaisuudessa, sillä Mario Balotelli otettiin jo puoliajalla vaihtoon huonon esityksen takia.

Manageri Roberto Mancini arvosteli italialaisnuorukaisen otteita ottelun jälkeen, mutta muistutti ettei Tevez ole vielä täydessä pelikunnossa.

Voitto oli Manchester Citylle 20. perättäinen kotona, joka on Valioliigan uusi ennätys.

Muissa otteluissa jännitystä riitti loppuun asti

Putoamiskamppailussa oleva QPR voitti kotonaan Liverpoolin lukemin 3-2.

Liverpool johti ottelua 0-2 vielä 13. minuuttia ennen ottelun päättymistä, mutta sitten alkoi tapahtua. Ensin 77. minuutilla iski Shaun Derry, sitten 86. minuutilla Djibril Cisse ja yliajalla Jamie Mackie.

Voitto nosti QPR:n putoamisrajan yläpuolelle kaksi pistettä Boltonia edelle. Liverpoolin osalta huolestuttavaa oli, että Luis Suarezin maalipaikkojen tuhlailu jatkui, eikä mies onnistunut taaskaan maalinteossa.

17. viime Valioliigaottelussa urugualainen on iskenyt vain kaksi maalia.

Toinen viime hetken nousu nähtiin Tottenhamin kotikentällä, kun kotijoukkue nousi 1-1 tasapeliin Stokea vastaan ottelun kolmannella yliaikaminuutilla.

Rafael van der Vaart pelasti pisteen kotijoukkueelle, mutta Spursin kelkka ei valmentaja Harry Redknappin toiveista huolimatta kääntynyt nousuun. Arsenal on nyt noussut ohi pisteellä, ja pitää hallussaan sarjan kolmatta sijaa.