Tottenham otti 3-1 voiton Boltonista FA Cupin uusintaottelussa. Ensimmäinen ottelu keskeytettiin Muamban sydänkohtauksen takia.

Neljännesvälieräottelussa nähtiin varsin erikoinen maaliryöppy aivan lopussa.

Ensin Ryan Nelsen iski 74. minuutilla lukemiksi 1-0, ja heti perään Gareth Bale maalasi 2-0.

Täysin Tottenhamin hallussa ollut ottelu sai jännittävän lopun, kun Kevin Davies teki 90. minuutilla 2-1 kavennuksen.

Louis Saha iski kuitenkin pisteen i:n päälle neljännellä yliaikaminuutilla. Sahan tekemä 3-1 maali jäi ottelun viimeiseksi laukaukseksi.

Everton otti 0-2 voiton Sunderlandista ja eteni jatkoon. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt tasapeliin.

Maalinteossa kunnostautuivat ensimmäisellä puoliajalla Nikica Jelavic ja toisella oman maalin tehnyt David Vaughan.

Vaughan oli juuri omaa maaliaan ennen vaihdettu kentälle hyökkäystä vahvistamaan.