Liverpool voitti eilen Andy Carrollin yliajalla tekemällä maalilla Blackburnin 2-3.

Poolin ykköstorjuja José Reinan kärsiessä kolmen ottelun pelikieltoaan oli maalinsuulle istutettu Doni.

Mies ei pitkään tolppien välissä viihtynyt, sillä hänet ajettiin kentältä ensimmäisellä puoliajalla.

Tilalle tullut Brad Jones torjui ulosajotilanteesta annetun Yakubun rangaistuspotkun.

Samalla nähtiin kentällä herkkä hetki, kun Jones omisti torjunnan puoli vuotta sitten leukemiaan kuolleelle viisivuotiaalle pojalleen.

Tässä vaiheessa (ulosajosta huolimatta) ottelu näytti hyvältä Liverpoolin kannalta, sillä Maxi Rodríguez oli iskenyt kaksi maali ensimmäisen vartin aikana.

Yakubu kuitenkin paikkasi virheensä iskemällä ensimmäisellä puoliajalla tilanteeksi 1-2.

Lisää seurasi toisen puoliajan alkupuoliskolla, kun maalivahti Jones aiheutti jälleen Roversille rangaistuspotkun. Tällä kertaa Yakubu ei epäonnistunut.

Ottelu oli varsinaista hurlumhei-meininkiä, jossa mentiin vauhdikkaasti päästä päähän. Blackburn oli selkeästi niskanpäällä vajaamiehistä Poolia vastaan ottelun lopussa.

Kuten päivän juoneen olisi voinut etukäteen odottaakkin, Liverpool onnistui tekemään voittomaalin ottelun yliajalla.

Asialla oli Andy Carroll, jolle maali oli vasta kauden neljäs Valioliigassa.