Chelsean Gary Cahill joutuu jättämään EM-kisat väliin, kun hänen leukansa todettiin murtuneen kahdesta eri kohtaa.

Cahill törmäsi maalivahti Joe Hartiin harjoitusottelussa Belgiaa vastaan ja hänen toivottiin selvinneen tilanteesta pelkällä säikähdyksellä. Tilanteessa Belgian laituri Dries Mertens tönäisi Cahillia rumasti päin Hartia.

Cahillin tilalle kisoihin valittiin Liverpoolin Martin Kelly.

Guardian-lehden tietojen mukaan Manchester Unitedin Rio Ferninandia ei ole edes tavoiteltu loukkaantumissuman takia syntyneestä tilanteesta. Lehdistöä hämmenttää miksi valmentaja Roy Hodgson ei edes harkitse Ferninandia, vaikka joukkue on jo menettänyt todella paljon kokeneita pelaajia ennen kisoja.

Cahill liittyy siis Gareth Barryn ja Frank Lampardin joukkoon loukkaantuneiden ja tämän takia kisoista pois jäävien pelaajien listalle.

Keskuspuolustaja John Terryn tilanne sen sijaan on parempi ja hänen uskotaan olevan pelikuntoinen kisojen alkuun mennessä.