Valioliigaan takaisin noussut West Ham on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla. Useita pelaajia on viime päivien aikana linkitetty Hammersien riveihin ja tänään listana liittyi myös Norwichin hyökkääjä Grant Holt.

West Hamin managerin Sam Allardycen huhutaan tarjonneen neljä miljoonaa puntaa Holtista Kanarialinnuille, jotka vastikään tyrmäsivät viime kauden kapteeninsa eroanomuksen.

Holt iski viime kaudella peräti 15 maalia ja on näin ollen erittäin tärkeä lenkki sarjapaikan säilyttäneelle joukkueelle. Seuran on ehtinyt jo jättämään huikeaa tulosta puikoissa tehnyt manageri Paul Lambert, jonka ensi kauden työnantaja on Aston Villa.

Norwichin johtaja David McNally kieltää huhut ja on ollut haluton tekemään Holtin kanssa pidennettyä ja parannettua jatkosopimusta. Aikaisempaa sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta.