Tottenhamia neljä vuotta luotsannut Harry Redknapp jättää seuran. Lähtö on seurausta täysin umpisolmuun menneille sopimusneuvotteluilla, joissa Redknapp vaati suurta palkankorotusta sekä suojaa irtisanomista vastaan.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei ehtoihin suostunut ja miehet ajautuivat Guardian-lehden mukaan jopa ilmiriitoihin. Puheenjohtaja turhautui viime kauden loppusijoitukseen jo heti kauden jälkeen, sillä upeasta alusta huolimatta jäi Tottenham ulos Mestarien liigasta Chelsean sysättyä Spursin Eurooppa liigaan.

Levy piti myös Redknappin toimintaa Englannin managerin etsintä tilanteessa epäkunnioittavana seuraa kohtaan. Hänen mukaansa manageri menetti täysin fokuksensa spekulaatioiden alla, joka näkyi suoraan tuloksissa.

Redknappin eron jälkeen Levy ilmoitti, että seuran ykkösvaihtoehto seuraajaksi on Evertonin David Moyes. Liverpoolilaisseura tosin kielsi vielä eilen illalla, ettei yhteydenottoa ole tullut. Myös Wiganin Roberto Martínez on jälleen mukana spekulaatioissa.

65-vuotias Redknapp on varmasti haluttua tavaraa managerimarkkinoilla, joskin hyviä vapaita pestejä ei liaaksi ole tarjolla Englannista. Moni tuskin näkee miestä luotsaamassa Swanseaa ensi kaudella… Tosin Harry on tunnetusti täynnä yllätyksiä.