Ison-Britannian jalkapallojoukkue on julkistettu. Yli-ikäisinä joukkuetta edustavat Ryan Giggs (38), Craig Bellamy (32) ja Micah Richards (24). Ryhmä koostuu 13 englantilaisesta ja viidestä walesilaisesta. Skotteja tai pohjoisirlantilaisia joukkueessa ei ole.

Ison-Britannian joukkue on pelannut jalkapalloa viimeksi vuonna 1960.

Ryhmä kokonaisuudessaan:

Joe Allen (Swansea), Craig Bellamy (Liverpool), Ryan Bertrand (Chelsea), Jack Butland (Birmingham), Steven Caulker (Tottenham), Tom Cleverley (Manchester United), Jack Cork (Southampton), Craig Dawson (West Bromwich), Ryan Giggs (Manchester United), Aaron Ramsey (Arsenal), Micah Richards (Manchester City), Danny Rose (Tottenham), Scott Sinclair (Swansea), Marvin Sordell (Bolton), Jason Steele (Middlesbrough), Daniel Sturridge (Chelsea), Neil Taylor (Swansea), James Tomkins (West Ham).