Tottenhamin manageri André Villas-Boas myöntää, että seura voi myydä kroatialaisen Luka Modricin, jos hinta on tyydyttävä.

”Seura kunnioittaa Lukan kunnianhimoa ja hänen haluaan siirtyä eteenpäin. Luka tietää, että hän on tärkeä pelaaja seuralle ja hän voi tehdä meistä paremman joukkueen”, Villas-Boas sanoi.

”Neuvottelut jatkuvat kiinnostuneiden seurojen kanssa niin kauan, että saavutamme sopimuksen, joka on hyväksyttävä kaikille osapuolille.”

Modric siirtyi vuonna 2008 Dinamo Zagrebista Tottenhamiin 16 miljoonalla punnalla.

Villas-Boas kertoi myös muista siirtomarkkinasuunnitelmistaan. Portugalilainen sanoi, ettei pyri korvaamaan 41-vuotiasta Brad Friedeliä maalinsuulla. Sen sijaan Villas-Boas on kiinnostunut togolaisesta hyökkääjästä Emmanuel Adebayorista sekä Portugalin maajoukkuepelaajasta João Moutinhosta.

”Moutinho oli erinomainen EM-turnauksessa. Hän ei ole ainoa kohteemme, mutta seuraamme häntä mielenkiinnolla. Adebayor oli niin ikään erittäin hyvä viime kaudella. Valehtelisin jos väittäisin, ettemme etsi hyökkääjää. Adebayor on tuolla listalla”, Villas-Boas myönsi.