Siirtomarkkinoiden kuumetessa on Liverpool mitä ilmeisemmin päästämässä vain 18 kuukautta seurassa pelanneen Andy Carrollin lähtemään, jos joku tarjoaa pelaajasta vähintään 20 miljoonaa.

Liverpool oli aikaisemmin vihjannut, että miehen saisi lainalle, jos maksaa merkittävän osan tämän 80.000 punnan viikkopalkasta. Guardian-lehden mukana Newcastle kävi keskustelua asiasta liverpoolilaisten kanssa, mutta neuvottelut kariutuivat sunnuntaina.

Puolitoista vuotta sitten peräti 35. miljoonalla punnalla 23-vuotiaan kärkimiehen myynyt Newcastle on suunnittelemassa vielä 13. miljoonan punnan ostotarjousta Carrollista, mutta Liverpoolin uskotaan haluavan vähintään 20.

Liverpoolin uusi manageri Brendan Rodgers hankki juuri Romasta Fabio Borinin ja hänen uskotaan olevan Fulhamin Clint Dempseyn sekä Swansean Joe Allenin perässä. Carrollista saatavat rahat tulisivat siis tarpeeseen. Brittilehdet ovat yhteen ääneen kertoneet, ettei Carroll olisi osa Rodgersin tulevaisuudensuunnitelmia.