Portsmouthin ex-manageri Harry Redknapp on rientänyt auttamaan entistä seuraana sen ahdingossa. Portsmouthilla on ensi kuun kymmenenteen päivään asti aikaa pistää talousasiansa kuntoon tai seura suljetaan pysyvästi.

Redknapp, joka luotsasi seuraa vuosina 2002-2008, on aloittanut omatoimiset neuvottelut seuran pelaajien kanssa palkkasaatavien pienentämisistä tai jopa unohtamisesta. Esimerkiksi hänen itse seuraan aikanaan hankkima Nwankwo Kanu vaatii kolmen miljoonan punnan palkkasaataviaan seuralta, mutta Redknapp aikoo soittaa tälle ja pyytää häntä harkitsemaan muita vaihtoehtoja: ”Soitan Kanulle tänään ja katsotaan onko mitään tehtävissä. Palkkasin hänet Portsmouthiin vuoden sopimuksella ja kuusi vuotta myöhemmin hän on edelleen siellä”.

Myös muun muassa puolustaja Tal Ben Haimilla on vastaavansuuruinen saatava seuralta, johon Redknapp kommentoi seuraavasti: ”Tal Ben Haimin tapauksessa, kun hänellä on sopimus ja seura on hänelle velkaa, ymmärrätte varmaan miksi hänen tulisi rahat saada. Mutta jos seura menee konkurssiin, hän ei saa penniäkään. Heidän tulee miettiä asiaa tarkkaan”.

Redknappin mukaan seura on ehdottomasti pelastettava, sillä ei voi olla mahdollista etteikö legendaariselle seuralle löydy pelastajaa: ”Se olisi täysi katastrofi. Tämä on sielua riipivää nähdä seura tässä tilanteessa”.