Liverpool on Guardian-lehden mukaan hyväksynyt West Hamin tekemän tarjouksen Andy Carrollista. Ehdotuksen mukaan Carroll siirtyy ensin lainalle ja kauden jälkeen siirrosta tehtäisiin pysyvä. Lainavuodesta West Ham maksaisi Liverpoolille kaksi miljoonaa puntaa ja kauden jälkeen 17 lisää, jos säilyttävät paikkansa Valioliigassa.

Jättimäsellä 35. miljoonan punnan siirrolla Newcastlesta liverpoolilaisten riveihin toissa kaudella siirtynyt Carroll ei ole itse halukas siirtymään sarjanousijan joukkueeseen. Hän on ilmoittanut halunsa vakiinnuttaa paikka Liverpoolissa tai sitten siirtyä takaisin Newcastleen.

Hyväksymällä West Hamin tarjouksen Liverpool odottaa saavansa lisää tarjouksia muilta seuroilta. Carrollin viikkopalkka tosin saattaa muodostua ongelmaksi muun muassa ex-seura Newcastlelle. Aikaisemman 20 000 punnan sijaan mies tienaa nykyisin 80 000 puntaa viikossa.