Chelsea FC

Chelsea onnistui hyvän toisen puoliajan ansiosta kääntämään tappioaseman voitoksi eilisessä ottelussa Readingia vastaan. 4-2 päättyneessä ottelussa kaikkiin maaleihin merkittiin eri tekijä.

Frank Lampard avasi maalinteon rangaistuspotkusta. Rankkari tuomittiin Chris Gunterin kaadettua Eden Hazardin.

Reading tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin, kun viime keväänä Valioliigassa onnistunut Pavel Progrebnyak puski pallon voimalla maaliin.

Puolen tunnin pelin kohdalla sarjanousija nousi sensaatiomaisesti johtoon Danny Guthrien vapaapotkumaalin myötä.

Chelsea ei antanut kuitenkaan yllättää itseään. Viimeisten 25 minuutin aikana lontoolaiset iskivät kolmesti. Ensin Gary Cahill onnistui Hazardin syötöstä.

Viime kaudella heikosti pelannut Fernando Torres osui 81. minuutilla Ashley Colen ja Juan Matan pohjustuksesta.

Aivan ottelun loppuhetkillä Branislav Ivanovic kaunisteli lukemat 4-2:een. Jälleen esityön tarjoili Hazard.

Belgialainen Hazard oli jälleen erinomainen. Suuri osa Chelsean vaarallisista hyökkäyksistä syntyi Hazardin ratkaisujen kautta. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa kaksi hankittua pilkkua ja kolme maalisyöttöä kertovat kaiken oleellisen Hazardin vaarallisuudesta.