Swansea City on hyväksynyt Manchester Cityn uusimman tarjouksen Scott Sinclairista.

Walesilaisseura hylkäsi aiemman 6,2 miljoonan punnan tarjouksen laitahyökkääjästään. Uusi tarjous on alustavasti saman suuruinen, mutta summaan sisältyy tiettyihin ehtoihin liittyviä bonuksia. BBC:n arvion mukaan siirtosumma voi nousta kahdeksaan miljoonaan puntaan.

23-vuotias Sinclair ilmoitti aiemmin, ettei aio allekirjoittaa jatkosopimusta Joutsenpaitojen kanssa.

Manageri Michael Laudrup uskoo löytäneensä Sinclairille korvaajan espanjalaisesta Valenciasta. Laituri Pablo Hernándezin uskotaan maksavan Swansealle noin 5,5 miljoonaa puntaa. BBC:n mukaan Swansea on hyväksynyt pyyntihinnan.

Hernández pelasi Laudrupin alaisuudessa kaudella 2007/2008 Getafessa. 27-vuotias on pelannut muutaman maaottelun Espanjan paidassa.

”Toivottavasti onnistumme lähipäivinä tekemään pari hankintaa ja voimme jättää siirtoikkunan taaksemme”, Swansean puheenjohtaja Huw Jenkins sanoi.