Liverpool oli koko kesän Clint Dempseyn perässä, mutta lopulta siirto jäi puuttuvan kahden miljoonan punnan päähän. Pool pystyi tarjoamaan vain kolme miljoonaa, mutta Fulham tahtoi miehestä vähintään viisi.

Seuran omistava yhtiö Fenway Sports Group antoi manageri Brendan Rodgerssille 20 miljoonaa puntaa siirtomarkkinoille, jonka hän käytti Fabio Borinin, Joe Allenin, Oussama Assaidin, Samed Yesilin ja Nuri Sahinin hankintoihin.

Tuo summa oli jo iso kädenojennus yhtiöltä, jonka tilanne ei selkeästikään ole hääppöinen tällä hetkellä. Samalla tuo summa oli myös todellakin maksimi, sillä uusien pelaajien tuominen seuraan vaatisi vähintään saman summan ensin pelaajamyynneistä.

Kun Fulham hyväksyi Aston Villan viiden miljoonan tarjouksen Dempseystä, oli mies itse ilmoittanut odottavansa Liverpoolin siirtoa, koska tahtoo pelata vain siellä. Noh, jokainen tietää miten siinä sitten kävi.

Rodgers yritti keventää taloudellista taakkaa poistaen lähes kahdeksan miljoonaa puntaa palkkarasitteesta viimeisen 24 tunnin aikana. Myös neljä miljoonaa Charlie Adamin myynnistä sekä lainapelaajista saadut korvaukset toivat seuraan lisää rahaa, mutta se ei riittänyt.

Kun Andy Carroll lähetettiin West Hamiin lainalle, jäi seuraan vain kaksi kokeneempaa hyökkääjää Luis Suarez ja Borini. Tämä oli Rodgersilta tiedostettu riski, koska hän uskoi saavansa vähintään Dempseyn viimeisenä siirtoikkunapäivänä. Siirto jäi kuitenkin puuttuvan kahden miljoonan päähän ja amerikkalainen pelaa nyt Tottenhamin paidassa.

Nyt Pool on täysin kahden hyökkääjän varassa, joista toinen ei vielä ole ehtinyt näyttää kykyjään Anfieldillä (Borini) ja toinen ei ainakaan vielä ole lunastanut kaikkia häneen ladattuja odotuksia (Suarez).