Ranskan maajoukkueen valmentaja Didier Deschamps on antanut lausunnon Guardian-lehdelle, ettei Lyonista neljä päivää sitten Tottenhamiin ostettu maalivahti Hugo Lloris ole tyytyväinen uuden seuransa managerin Andre Villas-Boasin lausuntoihin ja toimintaan.

Villas-Boasin oletettiin ranskalaislehdistön mukaan hankkineen Lloriksen selväski ykkösmaalivahdiksi korvaamaan sarjan vanhimman pelaajan Brad Friedelin. 41-vuotias amerikkalaisvahti kuitenkin näytti Norwichia vastaan pelatussa ottelussa jälleen suuruutensa pelaten yhden uransa parhaista otteluista. Seniorivahdin otteet saivat AVB:n lausumaan ääneen sen, mikä varmasti pitäisi olla itsestään selvää: ”Lloris saa taistella itsensä ykkösmaalivahdiksi ohi Friedelin – paikka ei automaattisesti ole hänen”.

Deschamps välitti huolensa julkisesti lehdistölle siitä, ettei Lloris todellakaan siirtynyt Spursiin kuluttamaan vaihtopenkkiä. Yhtenä Euroopan kovimmista vahdeista pidetty 25-vuotias maksoi Tottenhamille 12 miljoonaa puntaa.

Kovin kummallisena voidaan pitää sitä, ettei Lloris itse ole ottanut asiaan kantaa ollenkaan. Siinä missä Friedel puhui oman aloituskokoonpanon paikkansa puolesta peliotteillaan, toivottavasti nuori ranskalainen tulee tekemään myös samoin. Tällaiset lausunnot kenenkään suusta eivät varmasti helpota sopeutumista uuteen seuraan ja joukkuetovereihin.