Valioliiga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen. Tänään lauantaina pelataan kahdeksan ottelua. Sunnuntaina ja maanantaina nähdään yksi kamppailu kumpanakin päivänä. Tässä muutama poiminta.

Aston Villa – Swansea

Sensaatiomaisesti kautensa aloittanut Swansea matkustaa Aston Villan vieraaksi. Villan alkukausi on ollut murheellinen: kolmesta ottelusta on irronnut vain yksi piste. Joukkue löytyy sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Swansea sen sijaan on kerännyt kolmesta ottelustaan seitsemän pistettä. Maaliero on hurja 10-2. Pystyykö Villan puolustus pitämään Michun ja Nathan Dyerin kurissa?

QPR – Chelsea

Ärrien ja Chelsean ottelussa suurin mielenkiinto liittyy Anton Ferdinandin ja John Terryn kohtaamiseen. Onko rasismikohu jo taakse jäänyttä elämää, vai vieläkö tulee uusia käänteitä? QPR:llä on paljon muitakin murheita. Esimerkiksi Eden Hazard ja Fernando Torres. Chelsean alku on ollut murhaava, kahdeksan tehtyä maalia kolmessa ottelussa. Vastaavasti QPR on päästänyt peräti yhdeksän. Murskalukemat näyttävät hyvinkin mahdollisilta.

C More Urheilu klo 16.55

Sunderland – Liverpool

Sunderland on napannut kahdesta ottelustaan kaksi pistettä. Maaliero näyttää lukemia 2-2. Voidaan puhua melko tasapainoisesta paketista. Muistetaan kuitenkin, että Black Cats on jo ehtinyt kohdata Arsenalin ja huippukuntoisen Swansean. Liverpoolin kausi on alkanut yhdellä tasapelillä ja kahdella tappiolla. Brendan Rodgersin poppoo on kolmanneksi viimeisellä sijalla. Liverpoolin peli on vielä melko sekaisin, joten on täysin realistista, että Sunderland vie tästä ottelusta täyden pistepotin.

C More Urheilu klo 19.25