Real Madrid voitti Manchester Cityn 3-2 Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella. Viimeisen viiden minuutin aikana tehtiin kolme maalia. Arsenal puolestaan haki pisteet Ranskasta maalein 1-2.

Madridissa Real hätyytteli ensimmäisellä jaksolla muutamaan kertaan vierailijoiden maalia. Joe Hart osoitti olevansa yksi maailman parhaista pelipaikallaan venyen huippupelastuksiin.

Toinen puoliaika jatkui Realin komennossa. Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin City. 69. minuutilla Yaya Touré vapautti vaihdosta sisään tulleen Edin Dzekon maalintekoon.

Kuitti tuli hetkeä myöhemmin, kun pariin kertaan laukaustaan väläytellyt Marcelo siirsi oikealle ja sijoitti pallon ohi Hartin.

City karkasi yllättäen toisen kerran johtoon viitisen minuuttia ennen loppua. Aleksandar Kolarovin kierteinen vapaapotku muutti hiukan Xabi Alonsosta suuntaa, eikä Iker Casillasilla ollut mahdollisuuksia torjuntaan.

Käytännössä seuraavasta hyökkäyksestä Real kuittasi pelin jälleen tasoihin. Vaihtopenkillä ottelun aloittanut Karim Benzema viimeisteli kääntölaukauksesta tarkasti alanurkkaan.

Real käänsi vaikean ottelun voitoksi lisäajalla, kun 10 kertaa ottelussa laukoneen Cristiano Ronaldon pomppu puri vihdoin. Jose Mourinhon tuuletus maalin jälkeen kertoi omaa kieltään siitä, kuinka helpottunut koko Madridin miehistö oli voiton ratkettua.

Arsenalille kolme pistettä

Arsenalin vierasottelu Montpellieriä vastaan alkoi tahmeasti. Isännät karkasivat johtoon yhdeksän minuutin pelin kohdalla. Thomas Vermaelenin kömpelön taklauksen jälkeen pallo vietiin pilkulle, eikä Younes Belhanda erehtynyt.

Vain seitsemää minuuttia myöhemmin Lukas Podolskin onnistui tasoittaa ottelu Santi Cazorlan ja Olivier Giroudin esityön seurauksena.

Arsenal siirtyi Gervinhon toimesta johtoon pari minuuttia tasoituksen jälkeen. Syöttäjäksi maaliin merkittiin Carl Jenkinson.

Enempää maaleja ottelussa ei nähty, joten Arsenalille avausottelusta täydet kolme pistettä.