Viikonloppuna Liverpoolin ja Manchester Unitedin ottelun tuominnut erotuomari Mark Halsey on tehnyt poliisille rikosilmoituksen internetissä tulleista uhkauksista, jotka ovat kohdistuneet myös hänen vaimoonsa.

Törkeiksi äityneet kommentit ja uhkailut erityisesti Twitterissä saivat Halseyn ilmoittamaan asiasta. Hän lähetti viikonlopun ottelussa Liverpoolin Jonjo Shelveyn punaisen kortin kera ulos vaarallisen taklauksen jälkeen ja tuomitsi rangaistuspotkun, josta syntyi Unitedin voittomaali.

51-vuotias Halsey taisteli voitokkaasti kurkkusyöpää vastaan vuonna 2009 ja myös hänen vaimonsa on voittanut oman taistelunsa syöpää vastaan. Nimimerkki @johnwareing1 jätti konkarierotuomarin seinälle viestin ”Toivon, että Mark Halsey saa syövän ja kuolee”. @lfcjohn259 puolestaan kommentoi asiaa ”Mark Halseyn olisi pitänyt kuolla syöpään”.

Halsey ja hänen perheensä saavat apua tuomarikollegoilta sekä tuomariliitolta tilanteeseen, joka on järkyttänyt heitä syvästi.