Liverpoolin Martin Kellyn Manchester Unitedia saaman polvivamman vakavavuus on odotettua pahempi. Hän joutuu olemaan sivussa kentiltä ainakin puoli vuotta oikean polven nivelsiteiden repeämän takia.

Liverpool on vahvistanut, että 22-vuotias oikea laitapuolustaja joutuu leikkaukseen eikä todennäköisesti palaa harjoituskentille ennen maaliskuuta. Kelly itse Twiittasi: ”Voin vain sanoa, ettei vamma ole pahin mitä minulla on ollut ja taistelen paikkani takaisin ensi vuonna, kun olen kunnossa ja vahvempi”.

Manageri Brendan Rodgersilla on nyt ongelma puolustuksen kanssa, kun Jose Enriquen pelikunto on arvoitus. Vaihtoehtona Enriquen peluuttamiselle voisivat olla 19-vuotiaan Jack Robinsonin nostaminen ykkösmiehistöön tai Stewart Downingin peluuttaminen puolustajana.

Viikonlopun ottelussa myös loukkaantuneet Daniel Agger ja Fabio Borini selvisivät näillä näkymin säikähdyksellä, eikä pidmepää sairaslomaa ole tiedossa.