Lontoossa ottivat toisistaan mittaa paikalliset QPR ja West Ham, joista ensimmäinen oli vielä ilman kauden avausvoittoa. Loftus Roadille on kauden alla kannettu enemmän ja vähemmän kalliitaa pelaajia mielin määrin, mutta tulokset ovat jääneet todella laihoiksi.

Mark Hughesin miehistö jäi nuolemaan näppejään, kun vieraat hakivat 1-2 voiton isäntien nenän edestä. Tulos jättää QPR:n sarjan pohjille vain kahdella pisteellään.

Eilen maalihanat aukesivat jo ottelun kolmannella minuutilla, kun Ricardo Vaz Tê syötti ja Matt Jarvis puski ensimmäisen maalinsa Hammersin paidassa. Vaz Tê itse lisäsi kotijoukkueen tuskaa vielä ensimmäisen puoliajan lopussa tekemällä 0-2 maalin.

Toisella puoliajalla QPR pääsi enemmän mukaan peliin, mutta ainoastaan vaihdosta sisään otettu Adel Taarabt onnistui ohittamaan maalissa pelanneen Jussi Jääskeläisen. Jässin iltaan mahtui hyvien torjuntojen lisäksi myös hieman draamaa, kun hän tyrmäsi ensimmäisellä puoliajalla pelitilanteessa oman joukkuekaverin Winston Reidin kyynerpäällä ja tämä joutui jättämään kentän.