Eurooppa-liiga jatkui eilen illalla. Liverpool joutui nöyrtymään kotonaan Udineselle 2-3. Newcastle otti Bordeauxista helpon 3-0 -voiton. Tottenham jäi Panathinaikosin vieraana 1-1 -tasapeliin.

Liverpoolissa ottelun maalinteon aloitti Jonjo Shelvey 23. minuutilla. Reilut parikymmentä minuuttia myöhemmin iki-Udinese Antonio Di Natale iski tasoituksen. Sebastian Coates ja Giovanni Pasquale veivät italialaiset kahden maalin johtoon, mistä Liverpool ei toipunut. Luis Suárezin kavennus pari minuuttia Pasqualen maalin jälkeen jäi kosmeettiseksi. Manageri Brendan Rodgersin riskipeli laajan rotaation kanssa ei tuottanut tällä kertaa toivottua tulosta. Viikonlopun Norwich-kamppailun avauskokoonpanosta Rodgers vaihtoi peräti kahdeksan pelaajaa. Ottelun aloittivat penkillä mm. Nuri Sahin, Suárez, Steven Gerrard, Raheem Sterling ja Martin Skrtel.

Newcastle ei antanut ranskalaisen Bordeaux’n yllättää itseään. Ottelu oli käytännössä ohi 49 minuutissa. Shola Ameobi, Carlos Henrique ja Papiss Cisse maalasivat kotijoukkueelle. Liverpoolin tavoin Newcastlen kokoonpano oli hyvin erilainen viime Valioliiga-kierrokseen verrattuna. Alan Pardew vaihtoi avaukseen seitsemän pelaajaa.

Tottenhamilla oli vieraskentällä vaikeampaa. Michael Dawson vei Spursin johtoon Panathinaikosta vastaan puolen tunnin pelin jälkeen. Toche tasoitti vartti ennen loppua päätösnumeroiksi 1-1. Panathinaikosin kannalta tasapelin arvoa nostaa se, että Tottenhamin kokoonpano oli kolmea pelaajaa lukuun ottamatta sama, kuin viikonlopun voitossa Manchester Unitedia vastaan.