Eurooppa-liigan lohkovaihe jatkui eilen. Liverpool ja Newcastle voittivat ottelunsa. Tottenham joutui tyytymään tasapeliin.

Liverpool – Anzhi Makhachkala 1-0

Liverpool sai vieraakseen venäläisen ökyseura Anzhin. Anfieldilla nähtiin lopulta vain yksi maali, jonka iski kotijoukkueen Stewart Downing. Poolin urakkaa lohkossa avitti sveitsiläisen Young Boysin voitto Udinesesta. Tulosten myötä Liverpool nousi lohkonsa kärkeen kuudella pisteellä. Anzhilla ja Udinesella on kaksi pistettä vähemmän. Young Boys pitää perää kolmella pisteellä.

Newcastle – Club Brugge 1-0

Lohkossa D Newcastle kohtasi Club Bruggen. Tässäkin ottelussa nähtiin vain yksi maali, joka syntyi Gabriel Obertanin toimesta. Esityön maaliin teki Sammy Ameobi. Newcastlella on nyt kasassa seitsemän pistettä. Bordeaux on neljässä, Club Brugge kolmessa ja Maritimo Funchal kahdessa pisteessä.

Maribor – Tottenham 1-1

Tottenham vieraili Sloveniassa Mariborin luona. Käteen jäi tasapelipiste. Robert Beric teki ottelun avausmaalin pari minuuttia ennen puoliaikaa. Gylfi Sigurdsson onnistui tasoittamaan tunnin pelin kohdalla. Tottenhamin tilanne J-lohkossa ei ole helppo. Lazio jatkaa kärjessä viidellä pisteellä. Maribor on toisena pisteen vähemmän keränneenä. Tottenham on pelannut kaikki kolme otteluaan tasan, joten pisteitä on kolme. Panathinaikos on kahdella pisteellä lohkon jumbo.